Νίκος Κοκλώνης: Απίστευτη αποκάλυψη για το φλερτ της Νικολέττας Ράλλη με πασίγνωστο τραγουδιστή και την… κατάληξη του!

Νικολέττα Ράλλη

Αρνήθηκε ότι συνέβησαν έτσι τα πράγματα η Νικολέττα Ράλλη.

Η Νικολέττα Ράλλη είχε χαλαρώσει κι έπινε το κοκτέιλ της στην Κουάλα Λουμπούρ με τον Νίκο Κοκλώνη, όταν ο παρουσιαστής του Celebrity Travel τη ρώτησε για μια απίστευτη ιστορία που έχει μάθει σχετικά με το φλερτ της με γνωστό τραγουδιστή.

«Μιας και μιλάμε για τα ερωτικά σου, θα σου πω κάτι που έμαθα και μου έκανε φοβερή εντύπωση, δεν το πίστευα. Δεν ξέρω αν ξέρει ο κόσμος. Κάποια στιγμή είχες μια σχέση με τον Χολίδη. Εκείνος τελικά είχε συνεχίσει το φλερτ με μια άλλη παρουσιάστρια που τώρα είναι παντρεμένη, μην πούμε για ποια. Και τον παίρνεις τηλέφωνο και του λες: «Έλα Χρήστο, θέλω να σου κάνω μια συνέντευξη για την εκπομπή μου. Λέει εκείνος: «Είσαι σίγουρη;», γιατί φοβήθηκε, μετά το χωρισμό, το είχες μάθει εσύ. «Ναι, θα έρθω να σε πάρω με το αμάξι». Συναντιέστε, τον πας με το αυτοκίνητο κάπου σε ένα βουνό και τον αφήνεις έτσι χωρίς σχεδόν ρούχα και κατέβαινε περπατώντας ο άνθρωπος. Είναι αλήθεια;», ρώτησε ο Νίκος Κολώνης και η Νικολέττα Ράλλη δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε:

«Είσαι καλά τώρα; Μου κάνεις πλάκα! Παιδιά κάνει πλάκα! Δεν είχα σχέση με τον Χολίδη. Υπήρξε ένα φλερτ με τον Χρήστο και δεν το ξέρει κανένας, δεν μαθεύτηκε ποτέ. Με τον Χρήστο είχαμε γνωριστεί όταν εγώ δούλευα στο MAD. Του είχα πάρει συνέντευξη. Υπήρξε ένα φλερτ, αλλά μόνο αυτό, τίποτα παραπάνω, γιατί ο Χρήστος είναι ένα παιδί, ο οποίος έχει πάρα πολύ γέλιο. Σε κερδίζει ότι πονάς από το γέλιο. Δεν προέκυψε κάτι, δεν εξελίχθηκε κάτι. Καμία σχέση δηλαδή. Θα σου πω όλη την ιστορία που ειλικρινά τρομάζω που την ξέρεις. Κάποια στιγμή με τον Χρήστο χαθήκαμε και επειδή είχαμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση, αλλά καμία σχέση με ερωτικό κομμάτι για αυτό στο λέω – φλερτ υπήρχε, έτσι με πλησίασε, αλίμονο – όταν ξεκίνησα εγώ να κάνω την εκπομπή στο STAR, ήθελα ένα δυνατό όνομα για την πρεμιέρα μου, κατάλαβες; Τι γινόταν λοιπόν, επειδή είχαμε χαθεί μετά το MAD, έτυχε, του είχα πει γιατί το θεωρούσα σωστό να τον συναντήσω πρώτα, για να μην τον δω πρώτη φορά στη συνέντευξη και πήγαμε όντως μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Είχα καιρό να τον δω και δεν ήθελα να τον δω πρώτη φορά στο πλατό γιατί τον ήξερα. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό ότι ο Χρήστος θα ήταν ο πρώτος καλεσμένος σε μια δική μου προσπάθεια πρώτη φορά σε ζωντανή εκπομπή σε ένα μεγάλο κανάλι. Λίγο να τον ζεστάνεις τον άλλον, όχι κυριολεκτικά! Κι έτσι πήγαμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Δεν έχει συμβεί αυτό που λες.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!