Νίκος Καλλίνης για Χαρούλα Αλεξίου: «Περιμέναμε να μάθουμε τα καλά νέα, για να ξεκινήσει η συναυλία»

Χάρις Αλεξίου

"Λείπει η συγκίνηση από τη νεολαία και η τραπ την υποκαθιστά. Το σκαλοπάτι των ριάλιτι υπάρχει αλλά δεν βλέπω να οδηγεί πουθενά. Τελειώνει το τηλεοπτικό προϊόν, τελειώνει και το όλο πράγμα" δηλώνει ο Νίκος Καλλίνης.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησαν από κοινού ο Δημήτρης Μπάσης αλλά και το συγκρότημα Εκείνος κι Εκείνος, δηλαδή ο Νίκος Καλλίνης και ο Κώστας Λογοθετίδης. Οι τρεις τραγουδιστές αναφέρθηκαν στη σύγχρονη μουσική βιομηχανία, την τραπ μουσική και τα talent show.

«Δεν υπάρχει μουσική βιομηχανία σήμερα. Τη δεκαετία του ’90 έλεγε μία δισκογραφική εταιρεία: θα πάρω τον Δημήτρη Μπάση και θα τον πάω στον Νικολόπουλο να του γράψει τραγούδια. Αυτό δεν υπάρχει σήμερα» δηλώνει ο Δημήτρης Μπάσης, ενώ ξεκαθαρίζει ότι εάν το θέλεις πραγματικά, μπορείς να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Εάν ένας από τους δύο γιους μου έρθει και μου πει ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι και δω πραγματικά ότι έχει ταλέντο, θα είμαι πολύ αυστηρός μαζί του αλλά θα τον στηρίξω» εξομολογείται ο τραγουδιστής.

Για τη σύγχρονη μουσική σκηνή και την τραπ που έχει κερδίσει την προτίμηση των νέων, ο Νίκος Καλλίνης σχολιάζει: «Λείπει κάποια συγκίνηση από τη νεολαία και η τραπ την υποκαθιστά. Το σκαλοπάτι των ριάλιτι υπάρχει αλλά δεν βλέπω να οδηγεί πουθενά. Τελειώνει το τηλεοπτικό προϊόν, τελειώνει και το όλο πράγμα».

«Εγώ τους καταλαβαίνω τους νέους, είμαι μαζί τους. Περιγράφουν τον καιρό τους, όμως η τηλεόραση κάνει τη δική της δουλειά» αναφέρει από την πλευρά του ο Κώστας Λογοθετίδης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Νίκος Καλλίνης αφηγείται και μία άγνωστη ιστορία που τους συνδέει με τη Χαρούλα Αλεξίου. «Θυμάμαι στην περιοδεία μας με την Χαρούλα Αλεξίου γεννήθηκε ο γιος μου. Περιμέναμε να μάθουμε τα καλά νέα από το τηλέφωνο, ότι γεννήθηκε, για να ξεκινήσουμε τη συναυλία» αφηγείται ο τραγουδιστής.