Νίκος Γκέλια: Εμφανίστηκε στον αλβανικό τελικό της Eurovision – Η ιστορία που αφηγήθηκε σε άπταιστα αλβανικά

Νίκος Γκέλια

Το τρυφερό στιγμιότυπο του ηθοποιού και η έκπληξη στη σκηνή του Festivali i Këngës.

Το παρών στον αλβανικό τελικό για τη Eurovision έδωσε το βράδυ της Παρασκευής (22/12) ο Νίκος Γκέλια. Ο πρωταγωνιστής στη σειρά «Ναυάγιο» του MEGA φιλοξενήθηκε στο 62ο μουσικό φεστιβάλ (Festivali i Këngës) της γειτονικής μας χώρας από το οποίο εδώ και χρόνια προκύπτει ο εκπρόσωπος της Αλβανίας στην πανευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Αλβανίας (RTSH) κάλεσε τον 31χρονο ηθοποιό να μιλήσει για την εμπειρία και την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και μεταξύ άλλων ο Νίκος Γκέλια μοιράστηκε με το κοινό μια ιστορία από την παιδική του ηλικία σε άπταιστα αλβανικά. Πρόκειται, άλλωστε, για τη μητρική του γλώσσα.

Όπως έγραψε και ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όταν ήταν 4 ετών πήγε σε μία συναυλία της διάσημης Αλβανίδας τραγουδίστριας Aurela Gace, η οποία επίσης παραβρέθηκε χθες στον αλβανικό τελικό, και αφού της προσέφερε ένα λουλούδι, κατάφερε να της… κλέψει ένα φιλί. Τότε ο ίδιος ενθουσιασμένος ζήτησε από τη μητέρα του να μην του πλένει ξανά το πρόσωπο για… 100 χρόνια.

«Στην Αλβανία γίνεται ένα φεστιβάλ τραγουδιού (που επιλέγει μέσα σε όλα και το τραγούδι της Eurovision) 62 χρόνια τώρα και φέτος είχα την τιμή να βρεθώ καλεσμένος και να μοιραστώ μια ιστορία που κρατάει 29 χρόνια», έγραψε χαρακτηριστικά σε Insta-story ο Νίκος Γκέλια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Radio Tirana (@radiotirana_)

Μάλιστα, ο Νίκος Γκέλια αφηγήθηκε την τρυφερή, προσωπική του ιστορία στην ίδια την τραγουδίστρια που την αφορά, κάνοντάς της έκπληξη από τη σκηνή του Festivali i Këngës το βράδυ της Παρασκευής.