Νίκος Γκάνος: «Πέρασα πολύ άσχημα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού! Δεν μου άρεσε το κλίμα που υπήρχε»

Νίκος Γκάνος

«Εγώ μιλούσα και έδειχναν άλλους! Το παρατηρούσα στο μόνιτορ, αλλά…».

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι μαζί στις 10” ήταν σήμερα καλεσμένος ο Νίκος Γκάνος, ο οποίος μίλησε για όλα στη Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη. Η συζήτηση, μάλιστα, δεν θα γινόταν να μην… μεταφερθεί και στην παρουσία του γνωστού τραγουδιστή στην εκπομπή Namaste, αλλά και στο πρωτοφανές περιστατικό που είχε σημειωθεί στον αέρα.

«Η τηλεόραση προέκυψε εντελώς τυχαία. Μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα, όπως το θέατρο, η τηλεόραση, και διάφορα πράγματα. Μου έγινε η πρόταση τότε από τον Μένιο Φουρθιώτη. Πήγα και δεν μου άρεσε, πέρασα πολύ άσχημα. Δεν μου άρεσε το κλίμα που υπήρχε, ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα. Δεν έκανε για μένα αυτό το πράγμα. Ένιωθα άβολα… Κατ’ αρχήν, ένιωθα άβολα να μιλάω γι’ άλλους τραγουδιστές, για καλλιτέχνες, στο πάνελ και να πρέπει να λέω μια “αρνητική γνώμη”. Στα πάνελ πρέπει κάποιος να είναι ο καλός, κάποιος ο κακός, κάποιος να είναι ο ουδέτερος. Κάποια στιγμή δεν μπορείς να είσαι μόνο ο καλός, πρέπει να πεις πιο πικάντικο. Εγώ δεν μπορούσα να το κάνω αυτό», είπε αρχικά ο Νίκος Γκάνος.

Όσον αφορά το πρωτοφανές επεισόδιο με την κάμερα, πρόσθεσε: «Εκείνη τη μέρα στο γύρισμα ήμουν κανονικά στο πάνελ, στον καναπέ, μιλάγαμε όλοι και δεν με έδειχνε ποτέ η κάμερα. Και μίλαγα κανονικά… Το παρατηρούσα στο μόνιτορ, αλλά λέω “μήπως είναι ιδέα μου;”. Και μου έρχεται μήνυμα στο κινητό και μου λένε “δεν έχεις πάει στην εκπομπή σήμερα;”. Μιλούσα εγώ και έδειχναν άλλους. Δεν έμαθα ποτέ γιατί έγινε, δεν με ένοιαζε. Εμένα με ένοιαξε να το πω, να το καταλάβει ο κόσμος ότι έγινε εσκεμμένα, και σηκώθηκα πάνω και το είπα και από τότε δεν ξανάγινε τίποτα φυσικά».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!