Νίκος Γκάνος: «Ο Αλέξης Παππάς φοβόταν πολύ, μας είπε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για να μην δημοσιευτεί αυτό»

Νίκος Γκάνος

«Προσπαθούσε συνεχώς να κάνει πράγματα για να εκθέσει κόσμο», λέει ο Νίκος Γκάνος για τον Αλέξη Παππά.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» ήταν σήμερα ο Νίκος Γκάνος. Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε κατά του Αλέξη Παππά.

«Ταλαιπωρήθηκα πολύ στο Survivor, αλλά θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Επειδή ήξερα ότι δεν ψηφίζει ο κόσμος, δεν μπήκα με τη λογική να κάνω ριάλιτι και να τσακώνομαι. Πήγα με έναν στόχο, τα χρήματα. Και δεν ήθελα να μπλέκομαι σε τέτοιες καταστάσεις. Αλλά όταν ένας άνθρωπος η ηθική του δεν είναι τόσο καλή, λες δεν θα μιλήσω μία, δεν θα μιλήσω δύο, αλλά όταν δέχεσαι επίθεση προσωπική… Ο Αλέξης είχε πάντα πρόβλημα μαζί μου επειδή τον ψήφιζα», είπε αρχικά ο Νίκος Γκάνος.

Ο Νίκος Γκάνος είπε στη συνέχεια: «Το πιο βαρύ είναι ότι ήθελε να βγάλει τον Λαμάι μισογύνη και τραμπούκο, χωρίς να του έχει κάνει κάτι. Έχει κάνει κι άλλα πράγματα ο Αλέξης Παππάς. Επίσης, ήθελε να εκθέσει τον Γιάννη. Προσπαθούσε συνεχώς να κάνει πράγματα για να εκθέσει κόσμο και να φανεί αυτός πιο έξυπνος και υπεράνω. Όλο αυτό εμένα είχε αρχίσει να με εκνευρίζει.

Μετά έλεγε για μένα ότι τρώω περισσότερο φαγητό, ότι είμαι ύπουλος. Όταν έγινε το περιστατικό με τον Χρήστο, που είπαν αυτά τα πράγματα, ο Αλέξης είχε φοβηθεί πάρα πολύ. Μας είχε πιάσει όλους και μας έλεγε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για να μην δημοσιευτεί αυτό, να μην βγει παραέξω. Φοβόταν πάρα πολύ».