Νίκος Γκάνος: «Έχει τύχει να μη με δείχνουν καν στην κάμερα επίτηδες»

Νίκος Γκάνος

"Όταν χωρίζω τσακώνομαι πάρα πολύ, βρίζω, έχω πετάξει ρούχα από το μπαλκόνι", εξομολογείται ο Νίκος Γκάνος.

Ο Νίκος Γκάνος μίλησε στο Breakfast@Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά για την τηλεόραση, την Eurovision, αλλά και για το πώς αντιδρά όταν χωρίζει.

«Έχω απογοητευτεί από την Eurovision, αλλά είναι ένας θεσμός που μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν έχω καταλάβει ποτέ πώς επιλέγουν και πως καταλήγουν στο άτομο που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision. Ποια είναι αυτά τα εκατό άτομα που ακούν τα τραγούδια και θα επιλέξουν, πώς τους ξέρουμε, τι κάνουν, τι αισθητική έχουν, τι γνώσεις έχουν;», αναρωτιέται ο Νίκος Γκάνος.

«Όταν χωρίζω τσακώνομαι πάρα πολύ, βρίζω, έχω πετάξει ρούχα από το μπαλκόνι», εξομολογείται ο τραγουδιστής.

Για την εμπειρία του από την τηλεόραση, ο Νίκος Γκάνος αναφέρει: «Η τηλεόραση που είχα κάνει τότε δεν μου λείπει καθόλου. Η τηλεόραση που βλέπω από φίλους μου που κάνουν τώρα, πιστεύω ότι ίσως να μου άρεσε. Τότε όμως δεν μου άρεσε. Έχει τύχει να μη με δείχνουν καν στην κάμερα επίτηδες.

Μου έχουν γίνει προτάσεις για διάφορα show reality. Για το J2US είχα συζητήσει πριν από δύο χρόνια, τότε ήταν να είμαι με τη Νατάσα Καλογρίδη».


«Υπάρχει καλλιτέχνης που δεν θα ξανασυνεργαζόμουν. Ήθελε να φαίνεται μόνο αυτός στο σχήμα, δεν τον ένοιαζε κανένας άλλος, έκλεινε τη μουσική, ένταση, τίποτα, φουλ κόμπλεξ», αποκαλύπτει.