Νίκος Γιάννης: «Ο Μάριος εκμεταλλεύτηκε την Ελευθερία Ελευθερίου για να φτιάξει το όνομά του»

Survivor

"Την εκμεταλλεύτηκε μέσα στο παιχνίδι. Πριν μπουν τους έζησα μια χαρά εγώ", σχολιάζει ο Νίκος Γιάννης.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Νίκος Γιάννης. Ο γνωστός χορευτής, ο οποίος έχει συμμετάσχει στο Survivor στο παρελθόν, σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ερωτικό σκάνδαλο ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Την Ελευθερία της τα είπα, της είπα τα λάθη που έκανε, τα κατάλαβε. Λάθος συμπεριφορά. Την Ελευθερία την ξέρω σαν άτομο, ξέρω τι χαρακτήρας είναι, τι μπορεί να κάνει και τι δυνατότητες έχει. Αλλά επηρεάζεται πολύ εύκολα από τρίτους και το είδαμε αυτό μέσα στο παιχνίδι φουλ», είπε ο Νίκος Γιάννης.

«Αν δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Μάριο, θα είναι λάθος. Η Ελευθερία τον υποστηρίζει αυτή τη στιγμή απ’ έξω και της λέω ότι δεν είναι σωστό να υποστηρίζεις ένα άτομο που σε εκμεταλλεύτηκε. Παιδιά, κακά τα ψέματα, για εμένα την εκμεταλλεύτηκε για να φτιάξει το όνομά του», τόνισε ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Την εκμεταλλεύτηκε μέσα στο παιχνίδι. Πριν μπουν τους έζησα μια χαρά εγώ», σημειώνει ο Νίκος Γιάννης για το ειδύλλιο μεταξύ των δύο παικτών.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Νίκος Γιάννης αποκάλυψε πως η τελική τριάδα του φετινού Survivor All Star θα είναι: Νίκος Μπάρτζης, Ηλίας Μπόγδανος και Σταυρούλα Χρυσαειδή. Προέβλεψε, μάλιστα, πως νικητής θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης. «Τον αγαπάει όλη η Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.