Νίκος Γιάννης για Τάκη Καραγκούνια: «Ήρθε η ώρα να φύγει από το Survivor, έχει χάσει πια τον έλεγχο»

Νίκος Γιάννης Survivor

"Δεν υπολογίζει αντιπάλους, έχει αδυνατίσει σωματικά και ψυχικά. Δε μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του", σχολιάζει ο Νίκος Γιάννης.

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star σχολίασε ο Νίκος Γιάννης. Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», εμμένοντας στη στάση του Τάκη Καραγκούνια.

Με αφορμή το επίμαχο περιστατικό ανάμεσα στον 49χρονο μισθοφόρο και τον Νίκο Μπάρτζη, το οποίο συνέβη μέσα στην εβδομάδα, ο Νίκος Γιάννης ανέφερε:

«Εγώ θεωρώ ότι ο Τάκης ήρθε η ώρα του να φύγει από το παιχνίδι. Έχει εξουθενωθεί, δε μπορεί πλέον να ελέγξει τον εαυτό του. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι πάει και τον χτυπάει επίτηδες στον ώμο».

«Δεν υπολογίζει αντιπάλους, κάνει ό,τι μπορεί για να σε καθυστερήσει. Δεν ξεχνάω ότι κι εμένα πέρσι κατά τη διάρκεια του αγώνα μου πέταξε χώμα μες στα μάτια. Το έβαλε μετά σε slow motion η παραγωγή και το είδαν», τονίζει.

«Είναι μαγκιά να καταφέρεις να είσαι σε αυτό το παιχνίδι και να μπορείς να σκεφτείς την έξω ζωή. Σε απορροφάει τόσο πολύ το Survivor και οι καταστάσεις, που ξεχνάς τι γίνεται έξω», σχολιάζει σε άλλο σημείο ο Νίκος Γιάννης.

«Κι εγώ θυμάμαι ότι όταν είχα μαλώσει με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, είχα βγει εκτός εαυτού. Έλεγα αυτά που ήθελα να πω και δεν άκουγα κανέναν. Μετά με έπιασαν οι συμπαίκτες μου και με επανέφεραν, μου είπαν ότι αυτό που έκανα ήταν λάθος. Το έζησα έντονα αυτό με τον Τάκη. Έχει αδυνατίσει σωματικά και ψυχικά», καταλήγει ο Νίκος Γιάννης.