Νίκος Γιάννης για Survivor: «Αυτό δεν είναι αντρίκιο για μένα, ο Μάριος ξέρει να την κουμαντάρει»

Νίκος Γιάννης

"Είναι ένα άτομο που ξέρει να την κουμαντάρει, τους έζησα και έξω από το παιχνίδι", δηλώνει ο Νίκος Γιάννης.

Καλεσμένος στην παρέα του Open Weekend βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Νίκος Γιάννης. Ο γνωστός χορευτής και πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης, εκφράζοντας την άποψή του για τη στάση που κρατά η φίλη του, Ελευθερία Ελευθερίου, σε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Είμαι κάπου στη μέση. Η Ελευθερία έκανε πολλά ατοπήματα μέσα στο παιχνίδι. Την κυριεύει το συναίσθημα και αυτές όλες είναι κινήσεις πανικού που κάνει. Δε νομίζω ότι όλα αυτά τα σκέφτεται μόνη της και είμαι σίγουρος ότι πίσω από όλα κρύβεται ο Μάριος. Είναι ένα άτομο που ξέρει να την κουμαντάρει, τους έζησα και έξω από το παιχνίδι», δηλώνει ο Νίκος Γιάννης.

«Η Ελευθερία, προσπαθώντας να φτιάξει λίγο την εικόνα της μέσα στο παιχνίδι, αποκαλύπτει τι ισχύει από πίσω, να πει την αλήθεια της. Μόνη της δεν θα μπορούσε να πάει και να κάνει κάτι κακό», τονίζει.

«Δεν έχουμε δει αν τα έχουν ξαναβρεί σαν ζευγάρι και αυτό είναι που δεν μου αρέσει. Δεν είναι αντρίκιο για μένα. Εφόσον μιλάς ξανά με την Ελευθερία, γιατί είσαι άλλος μπροστά στην κάμερα;», σημειώνει στη συνέχεια ο Νίκος Γιάννης.

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της Ελευθερίας. Γιατί να πεις ότι μίλησες με την Αλεξάνδρα, ενώ δεν το έχεις κάνει;», προσθέτει.