Νίκος Γεωργιάδης: «Λόγω TiViς ήταν και πέρασε!»

Ο Νίκος Γεωργιάδης μιλά για την αποχώρηση του από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Γεωργιάδης αποχώρησε από την απογευματινή παρέα του Alpha μετά από λίγες μόλις εβδομάδες συνεργασίας. Με ένα κείμενο του στο entertv.gr ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! μιλά για την αποχώρηση του από την εκπομπή, αλλά και την εμπειρία αυτής της συνεργασίας.

«Λόγω TiViς ήταν και πέρασε!

…για μένα τουλάχιστον αφού η εκπομπή πάει περίφημα και προκαλεί ανησυχία στον ανταγωνισμό, που μπορεί να προσφέρει πιο πλούσιο προϊόν αλλά το (γυναικείο, ειδικά) κοινό φαίνεται να ταυτίζεται περισσότερο με την Κατερίνα Καινούργιου, την ίδια στιγμή που οι κριτικές την κατακεραυνώνουν (λίγο άδικα κατά την ταπεινή μου γνώμη, την οποία μπορώ να γράψω ελεύθερα πλέον, αφού δεν ανήκω πια στην τηλεοπτική της παρέα).

Η συγκεκριμένη τηλεοπτική μου εμπειρία κράτησε τελικά λίγο, αλλά ήταν χρήσιμη και άκρως διδακτική. Δεν υπάρχουν ούτε αρνητικά συναισθήματα, ούτε ίντριγκες, ούτε δολοπλοκίες παρά μόνο αμοιβαία εκτίμηση και αλληλοσεβασμός. Γι’ αυτό κιόλας, αφού οι άνθρωποι του Alpha κατανόησαν τους λόγους που οδήγησαν στην απόφασή μου να αποχωρήσω, το «διαζύγιο» μας βγήκε συναινετικά με συγκίνηση και πολλές αγκαλιές. Έτσι κι αλλιώς για μένα η τηλεόραση δεν αποτελούσε ποτέ μέσο προσωπικής προβολής, αλλά μέσο για βιοπορισμό, ενώ τα θέματα της ματαιοδοξίας μου τα έχω λύσει εδώ και χρόνια έχοντας συνειδητοποιήσει μέσα από διάσημους φίλους μου ότι το τίμημα της αναγνωρισιμότητας είναι πιο σκληρό από ότι μπορεί να φανταστεί κανείς- γίνεσαι δημόσιο «αγαθό», άρα ο καθένας μπορεί να σε χρησιμοποιήσει όπως θέλει.

Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί μέσα από αυτή τη δουλειά, γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους με τους οποίους ελπίζω ότι θα κρατήσουμε επαφές και, όπως είπαμε και με το κανάλι δεν αποκλείεται να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας πολύ σύντομα.» γράφει ο δημοσιογράφος.