Νίκος Χατζηνικολάου σε Ζέτα Μακρυπούλια: «Γιατί με βασάνισες δυο χρόνια;»

Νίκος Χατζηνικολάου, Ζέτα Μακρυπούλια

"Μου πήρε περίπου δύο χρόνια αρνήσεων της μέχρι να την πείσω" ομολόγησε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω καλωσόρισε ο Νίκος Χατζηνικολάου το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Πέμπτης με πρώτη του καλεσμένη την Ζέτα Μακρυπούλια. Στην πρώτη ώρα της συνέντευξης, μάλιστα, ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια το παράπονο του για την λαμπερή ηθοποιό.

«Μου πήρε περίπου δύο χρόνια αρνήσεων της μέχρι να την πείσω να βρεθεί εδώ στο στούντιο του Ενώπιος Ενωπίω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου, στο ξεκίνημα της εκπομπής, για να συμπληρώσει λίγα λεπτά αργότερα τα εξής. «Πρέπει να πω, γιατί είμαι χαρούμενος, πως μου έφερες γούρι με το «ναι» σου γιατί λίγα λεπτά πριν μπούμε στο στούντιο εισέπραξα άλλο ένα «ναι» μετά από δύο χρόνια «όχι». Αυτό μιας μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, της Μαρινέλλας, που θα είναι τον Δεκέμβριο εδώ στο Ενώπιος Ενωπίω».

«Λοιπόν, γιατί; Γιατί με βασάνισες δύο χρόνια;» ρώτησε με επιμονή ο Νίκος Χατζηνικολάου για να αποκριθεί η Ζέτα Μακρυπούλια ότι «κάπως στο μυαλό μου σε έχω κάπου τοποθετημένο, αρκετά ψηλά και επειδή τα τελευταία πέντε χρόνια είμαι σε μια διαδικασία αλλαγής ριζικής πολλών πραγμάτων της ζωής μου. Με έπιασε φόβος, ότι και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω και δεν είμαι σε αυτή τη φάση αυτή τη στιγμή».

«Θεωρώ ότι όταν έρχεται κάποιος και κάθεται απέναντι σου, πρέπει να ξέρει και λίγο τι λέει. Πως να το πω… Είναι λίγο σαν παράσημο! Λυπάμαι που θα σου το πω και δημόσια, στο είπα και μεταξύ μας, αλλά εγώ έχω μεγαλώσει με αυτή την εκπομπή. Ίδια ηλικία έχουμε, δεν σημαίνει κάτι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια

Τότε δε με χιούμορ, προτού δώσει συνέχεια στη ροή της κουβέντας, ο Νίκος Χατζηνικολάου υπογράμμισε πως «να το πρώτο ύπουλο χτύπημα! Αυτά, να ξέρεις, όλα πλερώνονται εδώ και εννοώ εντός της διαρκείας της εκπομπής»