Νίκος Χατζηνικολάου: «Ξέρω τι σημαίνει να κάνει κάποιος restart»

Νίκος Χατζηνικολάου

"Να αισθανθεί δηλαδή ότι πλησίασε πολύ κοντά στο τέλος και ξανά αρχίζει"

Τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου φιλοξένησε, το βράδυ της Δευτέρας, ο Νίκος Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω». Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν, μέσα σε όλα, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Αιμίλιου με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή να εκφράζει την πλήρη κατανόηση του καθώς και ο ίδιος έχει βρεθεί στο παρελθόν σε εξίσου δύσκολη κατάσταση.

«Σε ρωτάω γιατί έχω περάσει και γω πολύ σοβαρές περιπέτειες με την υγεία μου και ξέρω τι σημαίνει να κάνει κανείς restart, να αισθανθεί δηλαδή ότι πλησίασε πολύ κοντά στο τέλος και ξανά αρχίζει. Έχει και θετική πλευρά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Όταν μου το περιέγραψαν, κατάλαβα πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα» συμπλήρωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης. «Δεν αντιλαμβάνεσαι εσύ την σοβαρότητα, σχεδόν με ένα τρόπο δεν στη λένε κιόλας».

«Είναι άνθρωπος σου με ότι σημαίνει αυτή η έννοια. Ο άνθρωπος ο οποίος σε κοιτάει, σε ακούει, είναι εκεί για σένα και φαντάζομαι πως περνάει πολύ χειρότερα τα πράγματα από ότι εσύ που έχεις το πρόβλημα» σχολίασε, ο ηθοποιός, αναφερόμενος στην αγαπημένη του σύζυγο.

«Με νοιάζει να είναι καλά και αυτό ήταν τόσο ισχυρό που κατάλαβα πόσο βαθιά τον αγαπώ» πρόσθεσε, με τη σειρά της, η Αθηνά Μαξίμου.