Νίκος Χατζηνικολάου: «Αν εγκαταλείψω τις ειδήσεις, θα δείτε έναν άλλον Νίκο»

Νίκος Χατζηνικολάου

Πως αντέδρασε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην "παρατήρηση" του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Στο χιούμορ το οποίο δεν δείχνει τηλεοπτικά, όπως παρατήρησε ο καλεσμένος του, μίλησε ο Νίκος Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης στο Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1. Όταν συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να μιλήσει για την πιο χαλαρή πλευρά του γνωστού δημοσιογράφου, εκείνος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ειδικότερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα σου πω τώρα κάτι, με συγχωρείς… Στο πρόσωπο σου θα απαντήσω σε δεκάδες φίλους που μου λένε το ίδιο πράγμα. Δηλαδή τι περιμένετε; Να βγω στο δελτίο ειδήσεων και την ώρα που ξεκινάμε λέγοντας πόσους διασωληνωμένους έχουμε, πόσους νεκρούς είχαμε την μέρα που πέρασε και το επόμενο θέμα είναι το δυστύχημα αι το μεθεπόμενο η δολοφονία, εγώ να κάνω χιούμορ;».

«»Θεωρώ ότι αν κάτσει κάποιος μαζί σου σε ένα τραπέζι, οι ατάκες που λες είναι ατάκες σεναριογράφου για κωμωδία! Και επειδή ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να με θεωρήσουν υπερβολικό, μόνο αυτοί που ξέρουν μπορούν να με καταλάβουν. Είναι άδικο αυτό που κάνεις στον εαυτό σου και το υπογράφω» τόνισε με νόημα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δεν έχεις δίκιο, γιατί έχω και άλλους ρόλους και πρέπει ανάμεσα σε αυτούς να υπάρχει μια ισορροπία. Δεν έχεις δίκιο. Αν όμως κάποια στιγμή αργότερα, σε δύο ή πέντε χρόνια, αν και δεν το σκοπεύω άμεσα, εγκαταλείψω τις ειδήσεις, θα δείτε έναν άλλον Νίκο. Αυτό είναι βέβαιο» αποκρίθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου αλλάζοντας θέμα στη συζήτηση.