Νίκος Χαρδαλιάς: «Έχω κάνει μπάνιο γυμνός στα καταγάλανα νερά του Τύμβου Μαραθώνα»

Νίκος Χαρδαλιάς

"Πολλές φορές είναι η αλήθεια ότι δεν είπα όλη την αλήθεια αλλά ψέματα σε ψηφοφόρο δεν λέω ποτέ" υπογραμμίζει, επίσης, ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Με αφορμή τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, ο Νίκος Χαρδαλιάς παραχώρησε μια εναλλακτική σύντομη συνέντευξη στην κάμερα του Mad Tv. Σε αυτήν, μάλιστα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό «Αττική μπροστά» αποκάλυψε τόσο πως έχει κάνει μπάνιο στη θάλασσα γυμνός όσο και τις νύχτες που πέρασε στο γραφείο.

«Έχετε κολυμπήσει ποτέ γυμνός;» ήταν η πρώτη ερώτηση στην οποία και ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκρίθηκε ως εξής. «Ναι, στα καταγάλανα νερά της παραλίας του Τύμβου Μαραθώνα. Στα εφηβικά μου χρόνια».

«Έχετε κοιμηθεί στο γραφείο;» ήταν η επόμενη ερώτηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής να σημειώνει χαρακτηριστικά πως «στις 783 μέρες της θητείας μου στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, 241 μέρες κοιμήθηκα είτε στο γραφείο είτε στο Κέντρο Επιχειρήσεων».

Όσον αφορά, δε, πιθανά ψέματα που μπορεί να έχει πει μέχρι σήμερα σε ψηφοφόρους, ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν κάθετος στην κάμερα του Mad Tv. «Πολλές φορές είναι η αλήθεια ότι δεν είπα όλη την αλήθεια. Αλλά ψέματα σε ψηφοφόρο δεν λέω ποτέ. Προτιμώ να τον κοιτάω στα μάτια και να του λέω αυτό που πραγματικά αισθάνομαι».

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος πρέπει να γράψει ψέματα στο βιογραφικό του σημείωμα. Πόσω δε μάλλον που η πορεία του καθενός είναι πλούσια» πρόσθεσε σε άλλο σημείο της εναλλακτικής αυτής τηλεοπτικής του συνέντευξης.