Νίκος Αποστολόπουλος: «Θα λύσουμε όλα τα προβλήματα και θα παντρευτούμε με τον σύντροφο μου»

Νίκος Αποστολόπουλος

"Υπάρχουν διάφορα πράγματα που πρέπει να τα διεκπαιρεώσουμε λόγω της απόστασης και πολλών άλλων πραγμάτων" ομολογεί ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο, το πρωινό της Τετάρτης, στο STAR. Μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο του ενώ πρότεινε και… κοστούμι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Αποστολόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν με κάλεσε εμένα ο Στέφανος Κασσελάκης στον γάμο του! Τι να κάνω, αν όμως με καλέσει θα βάλω ένα γαλάζιο κοστούμι. Εφόσον είναι ο γάμος σε νησί, εμένα μου αρέσουν τα χρώματα τα λευκά, τα λινά σε χρώματα της άμμου και της σαμπάνιας».

«Μου αρέσει και το γαλάζιο πάρα πολύ (σ.σ. για τον Στέφανο Κασσελάκη) αλλά θα μου άρεσε και δυο άτομα να παντρευτούν με δύο λευκά κοστούμια».

«Εγώ, όταν θα έρθει η στιγμή, θα σας πω πότε θα παντρευτώ. Υπάρχουν διάφορα πράγματα που πρέπει να τα διεκπαιρεώσουμε λόγω της απόστασης και πολλών άλλων πραγμάτων. Σιγά σιγά όμως θα τα λύσουμε όλα τα προβλήματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Νίκος Αποστολόπουλος στο καθημερινό μαγκαζίνο του STAR.