Νίκος Αποστολόπουλος: «Παντρεύομαι το καλοκαίρι, του έκανα την πρόταση γάμου στο αεροπλάνο»

Νίκος Αποστολόπουλος

"Μιλάω για να έρθει ο Έλτον Τζον και η Ντούα Λίπα να τραγουδήσουν στον γάμο" δηλώνει ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ μοιάζει να είναι ο Νίκος Αποστολόπουλος, τον οποίο και συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δήλωσε με χαμόγελο ερωτευμένος αποκαλύπτοντας πως έκανε μάλιστα πρόταση γάμου στον εκλεκτό της καρδιάς του.

Πιο συγκεκριμένα, άκρως ενθουσιασμένος, ο Νίκος Αποστολόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως  «αυτό το καλοκαίρι παντρεύομαι! Μιλάμε για τον έρωτα! Η λέξη έρωτας τα λέει όλα, «έρωτα μου αγιάτρευτε». Δεν είμαστε μαζί ούτε 20 μέρες γιατί, αν ήμουν παραπάνω, θα είχα χωρίσει».

«Εγώ έκανα την πρόταση γάμου μέσα στο αεροπλάνο. Της ζωής πράγματα, c’est la vie. O γάμος θα γίνει το καλοκαίρι και τώρα μιλάω για να έρθει ο Έλτον Τζον και η Ντούα Λίπα να τραγουδήσουν. Επεξεργαζόμαστε τα ρούχα που θα φορέσουμε, όλα είναι στην πορεία».

«Είμαι πολύ ερωτευμένος! Πεθαίνω! Ζω ότι νιώθω και κάθε λεπτό νιώθω πως υπάρχω. Αυτό θέλω, να υπάρχω. Τώρα επεξεργαζόμαστε όλα για τον γάμο» πρόσθεσε, σε πνεύμα χαρμόσυνο, ο Νίκος Αποστολόπουλος στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.