Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν τη γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται με τίποτα»

Νίκος Αποστολόπουλος

«Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, στον ΣΚΑΙ. Λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα και δεν πρέπει να δείξει ότι καίγεται», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής σχολίασε πρόσωπα της τηλεόρασης, με το δικό του ιδιαίτερο και καυστικό στυλ.

«Είμαι εκ φύσεως άπιστος, οπότε ότι αγαπώ σήμερα, δεν ξέρω αν τα το αγαπώ αύριο. Δεν πιστεύω καθόλου στη μονογαμία. Κανείς δεν είναι κανενός. Ο γάμος δεν είναι δέσμευση. Επειδή παντρεύεσαι, θα γίνεις πιστός; Το θέμα είναι να είσαι καλά με τον άνθρωπο που είσαι μαζί», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η Βίκυ Καγιά δε λείπει από την τηλεόραση. Η Ζενεβιέβ δε με ενδιαφέρει καθόλου σαν πρόσωπο. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι σαν τον τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι, είναι ευαίσθητη και εύθραυστη. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι φίλος μου, είναι ένα μεγάλο παιδί.

Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, στον ΣΚΑΙ. Λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα και δεν πρέπει να δείξει ότι καίγεται. Την Έβελυν Καζαντζόγλου δεν την ξέρω καθόλου. Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν τη γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται με τίποτα. Αυτός είναι το χειρότερό μου, πραγματικά. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια χαρά κοπέλα».