Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου, παντρεύομαι τον αγαπημένο μου τέλη Ιουνίου»

Νίκος Αποστολόπουλος

"Δηλαδή να βγαίνω στο μπαλκόνι γυμνός και να με βλέπει η απέναντι;", σχολιάζει ο γνωστός σχεδιαστής.

Συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τον ρεπόρτερ Σαράντη Μαριέττη παραχώρησε ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αποκάλυψε πως το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της καρδιάς του, ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει και τον επικείμενο γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

«Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου, γιατί θα παντρευτώ αυτό το καλοκαίρι. Η πρόταση γάμου έχει γίνει πετώντας αεροπορικώς στην πρώτη θέση με σαμπάνιες. Εγώ την έκανα, εγώ είμαι ο κυνηγός. Ο γάμος θα γίνει προς τα τέλη Ιουνίου στην Άρτα, προς το Σούλι», αποκαλύπτει ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Είμαι σε μία φάση μεγάλου έρωτα, δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Μου αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες, πιστεύω ότι θα είναι πραγματικά ο γάμος της χρονιάς», παραδέχεται ο σχεδιαστής στην κάμερα του Μεγάλου Καναλιού.

«Εγώ θα έβαζα ένα δαμασκηνί κοστούμι στον Τάιλερ και ένα λευκό στον κύριο Κασσελάκη. Το σπίτι που πήραν είναι ένα αστικό σπίτι, δεν είναι σαν το δικό μου. Πολυτέλεια είναι το σπίτι το δικό μου», σχολιάζει ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Κατ’ αρχάς, δεν μπορείς να μένεις σε έναν δρόμο που είναι τόσο στενός. Εγώ αν έμενα εκεί, θα πάθαινα παράκρουση. Δηλαδή να βγαίνω στο μπαλκόνι γυμνός και να με βλέπει η απέναντι;», απαντά με το χαρακτηριστικό του χιούμορ ο Νίκος Αποστολόπουλος για το νέο σπίτι που αγόρασε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Κολωνάκι.