Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Παγιατάκη μου το είχε πει ότι κάθε δέκα χρόνια θα…»

«Ήμουν 26 χρόνια παντρεμένος με μία μοναδική και υπέροχη γυναίκα...»

Τον Νίκο Αποστολόπουλο φιλοξένησε στο MAN-IFESTO του Join Us ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Ο σχεδιαστής μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή του και πως όλα γκρεμίστηκαν μέσα σε ένα βράδυ, αλλά και για τα 26 χρόνια που ήταν παντρεμένος.

Για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή του:
Η αυτοκρατορία μου γκρεμίστηκε σε ένα βράδυ. Έτσι ήταν η ζωή μου όλη. Διότι ήταν θέμα των ανθρώπων που είχα γύρω μου, έφαγαν πολλά χρήματα, έκλεισαν τα εργοστάσια, έκλεισαν τα γραφεία. Και δεν έγινε μόνο μια φορά. Γίνεται κάθε δέκα χρόνια. Μου το είχε πει και η Παγιατάκη. Είναι η 3η φορά που ξεκινάω. Φτάνεις σε ένα σημείο να τρελαίνεσαι. Το έζησα πολύ παθητικά στην αρχή. Είχα αυτή την άσχημη σκέψη «γιατί να συμβεί σε μένα». Δεν καταλάβαινα το γιατί. Υπέφερα πολύ. Ήμουν σε μεγάλη κατάθλιψη στο Παρίσι, κλεισμένος σε ένα σπίτι, δεν έβγαινα έξω. Χρέος, μαγαζιά κλειστά, γραφεία κλειστά, μία γενική καταστροφή..

Για το γάμο του:
Ήμουν 26 χρόνια παντρεμένος με μία μοναδική και υπέροχη γυναίκα, ήμασταν απόλυτα σύμφωνοι, συγχρόνως ήμασταν και ελεύθεροι. Δεν υπήρξα μονογαμικός. Κάναμε συμφωνία από την αρχή. Θεωρώ ότι απατάς κάποιον όταν γίνεται κρυφά και όταν χρησιμοποιείς ψέματα.

https://www.youtube.com/embed/5eWDsjLeUAM