Νίκος Αποστολόπουλος για τη μεγάλη πτώχευση: «Φαντάσου σε μία μέρα να τα χάνεις όλα, δεν λέω ότι δεν έφταιξα κι εγώ»

Νίκος Αποστολόπουλος

"Έβγαλα πολλά λεφτά από τα ρούχα στο Παρίσι αλλά τα έχασα όλα. Ήμουν μόνος στη Γαλλία", περιγράφει ο γνωστός σχεδιαστής.

Την πόρτα του σπιτιού του άνοιξε ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας υποδέχθηκε τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη και την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», όπου μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε ο έρωτας στη ζωή του, καθώς και για την περιουσία που έχτισε μέσα από την ενασχόλησή του με την υψηλή ραπτική.

«Είμαι πολύ σταθερός χαρακτήρας, είμαι μόνο άπιστος στον έρωτα. Έχω υπάρξει πολύ άπιστος. Παντρεύτηκα ό,τι πιο υπέροχο υπήρξε στη ζωή. Ήμουν παντρεμένος 30 χρόνια, για άπιστος καλά τα πήγα», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Μερικές φορές έχω ζήσει την ερωτική απογοήτευση πολύ έντονα. Θυμάμαι στο αεροδρόμιο στη Ζυρίχη δεν άφηνα το αεροπλάνο να απογειωθεί, δεν σηκωνόμουν από τα πατώματα. Και στα νησιά στον Μαυρίκιο μια άλλη φορά «πέθαινα» για τον έρωτα», θυμάται στη συνέχεια ο γνωστός σχεδιαστής.

«Έβγαλα πολλά λεφτά από τα ρούχα στο Παρίσι αλλά έγινε η μεγάλη πτώχευση και τα έχασα όλα. Δεν λέω ότι δεν έφταιξα κι εγώ. Φαντάσου μέσα σε μία ημέρα να τα χάσεις όλα, να μην έχεις λεφτά, να μην είσαι σχεδιαστής και να ζεις στη Γαλλία μόνος», εξομολογείται ο Νίκος Αποστολόπουλος για τη μεγάλη δοκιμασία που πέρασε στη ζωή του.

«Οι σχέσεις εμένα ήταν πάντα φευγαλέες. Κρατούσαν το πολύ δύο χρόνια, μη φανταστείς. Οι έρωτές μου ήταν όμως γεμάτοι πάθη», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Νίκος Αποστολόπουλος.