Νίκος Αποστολόπουλος σε νέες δηλώσεις για τον Περικλή Κονδυλάτο: «Πηγαίνει στα βραδινά gala για να φάει τσάμπα»

Νίκος Αποστολόπουλος

"Ο Βασίλης Ζούλιας άλλαξε πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια από τότε που γνώρισε αυτόν", σχολιάζει ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

Συνέχεια στη διαμάχη του με τον Βασίλη Ζούλια και τον Περικλή Κονδυλάτο δίνει ο Νίκος Αποστολόπουλος. Τον γνωστό σχεδιαστή μόδας φιλοξένησε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Δευτέρας 23/10 συναντώντας τον στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

«Χθες το πρωί ήμουν στο γραφείο μου και ακούω ξαφνικά να μιλάει μια φωνή από την τηλεόραση, που νόμιζα ότι ήταν η Τένια Μακρή. Ο κύριος αυτός έλεγε ότι είμαι ψυχικά ασθενής. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Να ρωτήσεις τον δικηγόρο μου, τον κύριο Αγαπηνό, ο οποίος προχωράει σε μηνύσεις», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Με είπε ψυχικά ασθενή, απελπισμένη φιγούρα και τελειωμένο. Με έβρισε με τον χειρότερο τρόπο επαγγελματικά και προσωπικά για την ψυχική μου υγεία», επισημαίνει ο γνωστός σχεδιαστής στον αέρα του Alpha.

«Εγώ δεν μίλησα ποτέ για τον κύριο που είχατε εκεί καλεσμένο στην εκπομπή σας. Μίλησα εκ των υστέρων, γιατί με εξέθεσαν. Εγώ τον Βασίλη τον αγαπούσα από μικρό παιδί και το ξέρει. Μου ζητούσε ρούχα μου, ερχόταν στο Παρίσι, του τα έδινα και τον αγαπούσα πάρα πολύ», συνεχίζει ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Ο Βασίλης, τα τελευταία χρόνια που έμπλεξε με αυτόν, άλλαξε πάρα πολύ. Τι τον έβγαλε φερέφωνο στη θέση του να μιλάει; Έπρεπε εξ αρχής να μιλήσει ο ίδιος. Εγώ δεν μίλησα ποτέ προσωπικά για αυτόν. Βγήκε σε αυτά τα βραδινά gala που τον καλούνε και πηγαίνει για να φάει τσάμπα. Δεν έχω καμία κόντρα εγώ, είναι ψέμα αυτό. Άλλοι δουλειά κάνουν αυτοί, άλλοι εγώ», ξεκαθαρίζει ο Νίκος Αποστολόπουλος.