Νίκος Αποστολόπουλος: «Είναι ο καλύτερος πελάτης μου, κάποτε έδινε 10 εκ. για ρούχα»

Νίκος Αποστολόπουλος

"Με έχουν πάρει ηθοποιοί που εδώ τους εκθειάζετε και μου λένε: Νίκο, είμαστε φίλοι, θέλουμε δώρο το κοστούμι", αποκαλύπτει ο γνωστός σχεδιαστής.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωινό της Παρασκευής 22/9 ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και το γαμπριάτικο κοστούμι που του έραψε, ενώ αποκάλυψε τον καλύτερο Έλληνα πελάτη που είχε ποτέ στα ατελιέ του.

«Εμένα ο καλύτερός μου πελάτης μέχρι και σήμερα είναι ο Πασχάλης. Φοράει πάντα Αποστολόπουλος. Το 1985 έδινε 10 εκατομμύρια δραχμές για ρούχα. Τότε αγόραζα δύο διαμερίσματα», ανέφερε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Ερχόταν με την Αλίκη στο Παρίσι και πήγαινε και στο μαγαζί μου που είχα στο Λονδίνο και ψώνιζε πάντα τα ρούχα μου», περιγράφει αμέσως μετά ο γνωστός σχεδιαστής.

«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο γνωριζόμαστε χρόνια. Η φιλία μας ξεκίνησε από το Survivor, ερχόταν σε μένα να ντύνεται μετά για κάποιες εμφανίσεις που έκανε. Εγώ του πρότεινα να βάλει και κάτι άλλο αλλά επειδή ο Γιώργος είναι δωρικός μου λέει: δεν θέλω να αλλάξω κοστούμι», επισημαίνει ο Νίκος Αποστολόπουλος για τον επικείμενο γάμο του πρώην νικητή του reality επιβίωσης.

«Με έχουν πάρει τηλέφωνο ηθοποιοί που εδώ τους εκθειάζετε και μου λένε: Νίκο, είμαστε φίλοι, θέλουμε δώρο το κοστούμι. Τους λέω: εσείς ζείτε από τη δουλειά σας κι εγώ από τη δουλειά μου. Να σας κάνω μία καλύτερη τιμή, ναι», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο ο Νίκος Αποστολόπουλος.