Νίκος Αποστολόπουλος: «Δεν είναι συνάδελφός μου ο Μπράτης, η Κάλλας με μια τραγουδιάρα είναι συνάδελφοι;»

Νίκος Αποστολόπουλος

«Τη φωνή της Καγιά τη βρίσκω εξωφρενικά άσχημη, τα χασκόγελά της», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής, γι’ άλλη μία φορά, έριξε αιχμηρά σχόλια για Καγιά, Μπράτη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Τη φωνή της Καγιά τη βρίσκω εξωφρενικά άσχημη, τα χασκόγελά της… Είναι Κρουέλα η Καγιά, είναι μία που σκούζει και φωνάζει. Το GNTM είναι άχρηστο, αλλά έχει τόσα άχρηστα η τηλεόραση. Ο Γιώργος Καράβας στην ηλικία του δεν είναι για αναβαθμίσεις, είναι ένας από όλους για κατανάλωση και μετά για απόσυρση.

Θα πάει ο Μπράτης να τραγουδήσει, αυτό λέγεται επόμενο βήμα; Αυτό είναι… να κατρακυλήσω από τη σκάλα και να μη σηκωθώ ποτέ. Δεν είναι συνάδελφός μου! Η Κάλλας με μια τραγουδιάρα στην Ελλάδα είναι συνάδελφοι;», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Κλείνοντας, ο Νίκος Αποστολόπουλος απάντησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αν μπορεί να μείνει στην Τενερίφη για την υπόλοιπη ζωή της, θα είναι μια χαρά εκεί, έχει συνέχεια ήλιο, ξαναβρήκε και τον παλιό της άντρα. Το Love Island θα είναι χειρότερο από το Bachelor».