Νίκος Απέργης για τον νεογέννητο γιο του: «Όταν μαθαίνεις ότι υπάρχει ένα θεματάκι, ξαφνικά κλονίζεσαι»

Nikos Apergis

"Χρειάστηκε να κάνουμε μία επέμβαση τους πρώτους μήνες. Το έχουμε σαν ένα κακό όνειρο με τη σύζυγό μου", εξομολογείται ο Νίκος Απέργης.

Συνέντευξη στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχώρησε ο Νίκος Απέργης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του στη μουσική, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του, αμέσως μετά τη γέννησή του.

«Τώρα είναι 10 μηνών ο Λιάκος μας. Εργένη με άφησες πριν 4 χρόνια, με βρίσκεις παντρεμένο μπαμπά. Ωραία είναι, καλά είναι. Όταν υπάρχει αγάπη, όλα είναι ωραία», είπε ο Νίκος Απέργης.

«Τώρα είναι όλα καλά. Χρειάστηκε να κάνουμε μία επέμβαση τους πρώτους μήνες, τον τέταρτο μήνα αλλά τώρα είναι όλα καλά με το παιδάκι μας. Όταν μαθαίνεις από τη μία μέρα στην άλλη ότι υπάρχει ένα θεματάκι, ξαφνικά κλονίζεσαι», εξομολογείται στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Με τη σύζυγό μου το έχουμε σαν μία πολύ μακρινή ανάμνηση. Βασικά ήταν σαν ένα κακό όνειρο, που ξυπνήσαμε και συνεχίζουμε τη ζωή μας», κλείνει το θέμα ο Νίκος Απέργης.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Νίκος Απέργης αποκαλύπτει πως η σύζυγός του είναι δασκάλα και πως γνωρίστηκαν όταν εκείνη πήγε να τον ακούσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν τότε. «Έπαιξαν ρόλο και τα social. Ήταν φρέσκο τότε», τονίζει.