Νίκος Ανδρουλάκης για Εύα Καϊλή: «Δεν έχουμε καμία επικοινωνία, ενοχλήθηκα πάρα πολύ»

Νίκος Ανδρουλάκης

"Της είπα ότι το θεωρώ απαράδεκτο και αυτή ήταν η τελευταία μας συνομιλία" υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να τοποθετηθεί για την σχέση με την Εύα Καϊλή με την οποία και συνυπήρξαν για αρκετά χρόνια στο ευρωκοινοβούλιο ως μέλη του ίδιο κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε πως «δεν έχουμε κάποια σχέση, καμία επαφή. Θέλω να σας πω κάτι και αυτή είναι η πραγματικότητα. Μετά την υπόθεση των υποκλοπών ενοχλήθηκα πάρα πολύ από την συμπεριφορά της κα. Καϊλή, να προσπαθεί και αυτή να ρίξει στα χαμηλά μια υπόθεση που ενόχλησε, όχι μόνο εμένα, τους συναδέλφους μας σοσιαλιστές στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και αυτό το έχουν πει δημοσίως όλοι τους. Δεν υπήρχε καμία επικοινωνία».

«Η μόνη μας επικοινωνία ήταν την επόμενη ημέρα που έκανε την ομιλία της για το Κατάρ, που πήρα το αεροπλάνο, είχα κάνει και από βραδύς μια δήλωση απέναντι σε αυτό γιατί θεωρούσα αδιανόητο να λέμε ότι το Κατάρ είναι πρότυπο εργασιακών δικαιωμάτων, πήγα και ψήφισα κατά αυτής της θέσης και της είπα ότι το θεωρώ απαράδεκτο. Αυτή ήταν και η τελευταία μας συνομιλία πριν από αυτά τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν τότε».

«Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και για τις πράξεις του. Εγώ θέλω να ξέρει ένα πράγμα ο ελληνικός λαός. Δεν πρόκειται να δεχθώ συμπεριφορές, οι οποίες προσβάλλουν την πατρίδα και την παράταξη. Σε αυτό δεν πρόκειται να βάλω νερό στο κρασί μου» πρόσθεσε, με σαφήνεια, ο Νίκος Ανδρουλάκης για την πρώην αντιπρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στη νέα του συνέντευξη.