Νίκος Αναγνωστόπουλος: «Τσακωθήκαμε για τις πρόβες και μου έριξε χαστούκι»

Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Αναγνωστόπουλος.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη ο ηθοποιός Νίκος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει φάει χαστούκι από σκηνοθέτη και πως τον έχει φλερτάρει γνωστός σεναριογράφος.

«Ξεκίνησα ως ηθοποιός στην “Παρθένα Ζωή”, αλλά όταν τελείωσε η σειρά τα πράγματα δεν πήγαν καλά για μένα στη συνέχεια. Ένιωσα στεναχώρια γιατί οι φίλοι μου δεν μου στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές. Στην Ελλάδα δεν υπήρχαν χιουμοριστικά βίντεο λίγων δευτερολέπτων και είπα να ξεκινήσω να το κάνω. Τα βίντεό μου ξεκίνησαν με χιλιάδες προβολές και κατάλαβα ότι αρέσουν στον κόσμο. Κάποιος που δουλεύει στα social media μπορεί να βγάλει περισσότερα λεφτά από μια συμβατική δουλειά. Κατά τη διάρκεια της “Παρθένας Ζωής” ο ΑΝΤ1 είχε κάποια θέματα και προσπαθούσε να βρει τα βήματά του», είπε αρχικά ο Νίκος Αναγνωστόπουλος.

Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Για να παίξεις σε μια σειρά παίζουν πολλοί παράγοντες, εκτός αν ξέρεις τον παραγωγό ή τον σεναριογράφο. Ξέραμε τι υπάρχει στο παρασκήνιο από τις δραματικές σχολές ακόμα, ξέραμε ότι θα δεχτούμε παράξενες προτάσεις. Έχω φάει χαστούκι από σκηνοθέτη σε δουλειά. Δεν λέω το όνομά του ελπίζοντας να αλλάξει μέσα του. Με έχει φλερτάρει ένας μεγάλος σεναριογράφος, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Του είπα ότι είμαι στρέιτ και τέλος».