Νίκος Αναδιώτης: «Στους «Βασιλιάδες» ξέρω ότι με επέλεξαν και για την εμφάνιση μου»

«Θα εκμεταλλευτώ και άλλα στοιχεία που ενδεχομένως να έχω...»

Ο Νίκος Αναδιώτης, τον οποίο απολαμβάνουμε στην πρωινή παρέα του Happy Day, μίλησε στο περιοδικό YOU για το πως διαχειρίζεται τις πολλές του υποχρεώσεις και τη δημοσιότητα, αλλά και αν θεωρεί ότι έπαιξε ρόλο το παρουριαστικό του.

Πώς τα προλαβαίνεις όλα;

Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή δυσκολευτηκα, αλλά δεν παραπονέθηκα σε κανέναν, ούτε στον εαυτό μου ούτε στην οικογένεια μου. Να σκεφτείς ότι κάνω με τη μηχανή πάνω από 100 χιλιόμετρα τη μέρα. Αν έπρεπε να τα κάνω με το αυτοκίνητο, μπορεί να μην κοιμόμουν καόλου! Αλλά από την άλλη είμαι σε μια ηλικία που αν δεν τρέξω τώρα και δεν κοπιάσω, πότε θα το κάνω;  Αφού μου δίνεται η ευκαιρία, δεν έχω κανένα παράπονο.

Τα μυαλά σου δεν πήραν αέρα με τη δημοσιότητα;

Τα μυαλά μου είχαν πάρει αέρα πολύ πριν αποκτήσω δημοσιότητα και γίνω γνωστός! Και το λέω αυτό γιατί θεωρώ ότι ίσως είχα καβαλήσει το καλάμι νωρίτερα, όταν από μια πολύ μικρή πόλη πήγα σε μια μεγαλύτερη και είδα πως με κοίταζε ο κόσμος. Τότε ήταν πολύ δυσκολότερο να το διαχειριστώ όλο αυτό. Δούλεψα, όμως, κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον εαυτό μου και προσπάθησα να τα αλλάξω. Εσύ λες ότι δεν έχω καβαλήσει το καλάμι. Κάποιος άλλος μπορεί να έχει αντίθετη άποχη! Εγώ πάντως μέσα μου είμαι καλά.

Θεωρείς ότι το παρουσιαστικό σου έπαιξε ρόλο;

Ο καθένας πρέπει να χρησιμοποιεί τα «όπλα» που διαθέτει. Κι αυτά που δεν έχει, κάπως πρέπει να τα αποκτήσει. Δηλαδή εγώ αν για κάποιους είμαι ένας εμφανίσιμος άντρας, δεν θα το αγνοήσω! Κι αυτό θα εκμεταλλευτώ και άλλα στοιχεία που ενδεχομένως να έχω, αλλά θα προσπαθήσω να αποκτήσω κι άλλα για να είμαι ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος. Δηλαδή στους «Βασιλιάδες» ξέρω ότι με επέλεξαν και για την εμφάνιση μου. Και στο «Happy Day», επίσης έπαιξε ρόλο. Άσχετο αν μόνο με αυτό δεν μπορείς να προχωρήσεις!

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Αναδιώτης: «Πήραμε κάποια ελάχιστα χρήματα πριν τα Χριστούγεννα»