Νίκος Αναδιώτης: «Αυτός είναι ο λόγος που μετακομίσαμε στο Αίγιο»

Νίκος Αναδιώτης

"Σίγουρα σε μια πιο κλειστή κοινωνία δεν έχεις τις δυνατότητες που έχεις στην Αθήνα" εξομολογήθηκε ο Νίκος Αναδιώτης.

Απέναντι από τη Ζωή Κρονάκη βρέθηκε ο Νίκος Αναδιώτης, στο πλατό της εκπομπής «Μαμα-δες» που θα προβληθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στη δημόσια τηλεόραση. Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν τον ίδιο και την σύζυγο του, Βασιλική να μετακομίσουν με τα παιδιά τους στο Αίγιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Αναδιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα παιδιά μας πάνε σχολείο στο Αίγιο, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα. Είναι χαρούμενα εκεί πέρα και έτσι τουλάχιστον μας δείχνουν. Εγώ το σχολείο το τελείωσα στο Αίγιο, η γυναίκα μου για καλή μας τύχη μεγάλωσε και αυτή σε επαρχία οπότε ξέρουμε πως είναι η ζωή της επαρχίας

«Σίγουρα, όταν αποφασίσαμε να μετακομίσουμε, υπήρχαν δυσκολίες και περισσότερο στην Βασιλική γιατί δεν ήταν από το Αίγιο και δεν είχε φίλες εκεί. Τώρα , όμως, μετά από κάποια χρόνια αν της πεις να επιστρέψει, δεν το θέλει».

«Σε μια πιο κλειστή κοινωνία δεν έχεις τις δυνατότητες που έχεις στην Αθήνα, αλλά δεν με ενδιαφέρουν στη συγκεκριμένη περίοδο τα χρήματα. Έχω αποφασίσει ότι τον πολύτιμο χρόνο που χρειάζεται η οικογένεια μου από μένα δεν μπορώ να τον εξαργυρώσω με χρηματικό ποσό.

» συμπλήρωσε ο Νίκος Αναδιώτης. Το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στο Happy Day του Alpha.