Νίκος Αλιάγας: «Είχα πρόβλημα στα σωθικά και είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες μέρες ζωής»

Νίκος Αλιάγας

Σοκάρει ο Νίκος Αλιάγας με το άγνωστο πρόβλημα της υγείας του.

Ποδαρικό στην αγαπημένη του, Μαρία Μπακοδήμου έκανε ο Νίκος Αλιάγας το απόγευμα του Σαββάτου στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον τίτλο «Γεια σου». Ο δημοφιλής παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο σοβαρό πρόβλημα υγείας με το οποίο και γεννήθηκε αιφνιδιάζοντας μάλιστα και την ίδια την παρουσιάστρια.

Ειδικότερα, ο Νίκος Αλιάγας εξομολογήθηκε πως «όταν γεννήθηκα στο Παρίσι είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής. Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου, με εγχείρησαν έτσι σαν πείραμα και επέζησα τελικά. Είχα ένα πρόβλημα μεγάλο σε ένα έντερο και εγχειρίστηκα με το που γεννήθηκα, νομίζω πως ήμουν πέντε ή έξι ημερών».

«Έκαναν ένα πείραμα να δουν αν μπορεί το παιδί αυρό να ζήσει. Και έζησα! Ταλαιπωρήθηκα και είχα, έτσι, έναν πόνο. Με πήραν τότε αμέσως από τη μάνα μου και έμεινα για μήνες στο νοσοκομείο».

«Έμεινα για μήνες μακριά από την μάνα μου. Μετά με έφεραν στους γονείς μου, με έβαλε ο πατέρας μου στο αυτοκίνητο μαζί με την μητέρα μου και με πήγαν στο Μεσολόγγι. Αδυνατισμένο, με πολλά ράμματα και ήμουν έτσι για πολύ καιρό» πρόσθεσε, επίσης, ο Νίκος Αλιάγας στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.