Νικολέττα Βλαβιανού: «Με φοβίζει να κάνω σχέση με ηθοποιό γιατί…»

Νικολέττα Βλαβιανού

«Οι σύντροφοι μου με ζήλευαν πάρα πολύ, τραγικά!»

Η Νικολέττα Βλαβιανού θεωρεί τους άντρες ηθοποιούς άστατους στα ερωτικά τους και δηλώνει πως: «Με φοβίζει να κάνω σχέση με ηθοποιό γιατί είναι πολύ άστατα τα αγόρια τα δικά μας και πάρα πολλοί πειρασμοί. Κορίτσια, δεν τους αφήνετε σε ησυχία».

Η ίδια εξομολογείται στην Φωτεινή Ψυχίδου και Στη Φωλιά των Κου Κου πως οι σύντροφοι της την ζήλευαν πολύ: «Η ζήλια είναι πολύ κακό πράγμα. Είμαι και δεν είμαι μόνη μου. Είμαι πολύ προσεκτική πια. Όποιος έχει καεί με το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. Αυτό με το χαρακτηρισμό sex symbol είναι πολύ παλιό γιατί ήμασταν και νέες και όμορφες. Με ζήλευαν πάρα πολύ, τραγικά! Με κουράζει πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Και δεν ξέρω γιατί. Ακριβώς επειδή είχα από πολύ μικρή παιδί, δεν είχα άστατη αισθηματική ζωή, αλλά δεν με πίστευαν. Όσο έλεγα ότι όχι, «εγώ εδώ είμαι», τόσο χειρότερα. Δεν με πίστευαν. Αν δεν θέλουν να πιστέψουν, δεν πιστεύουν».

Η ηθοποιός έγινε γιαγιά πριν λίγες ημέρες και ξεκαθαρίζει πως θέλει ο εγγονός της να τη φωνάζει με το όνομα της: «Ο εγγονός μου θα με φωνάζει Νικολέττα, όχι γιαγιά. Γιατί το γιαγιά μας φέρνει στο μυαλό την τρίτη ηλικία με την έννοια της παραίτησης, της κούρασης, του «δεν είμαι πια στον στίβο της ζωής», το οποίο δεν έχει καμία σχέση με εμένα»

Η Νικολέττα Βλαβιανού αναφέρεται ακόμα στη συνέντευξη της και στην πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε, όταν έχασε τις αισθήσεις της όταν αντιμετώπισε λιποθυμικό επεισόδιο την ώρα που οδηγούσε, λόγω του λαβύρινθου: «Δεν μπορώ, μου αρέσει πάρα πολύ να οδηγώ. Και οδηγώ και λίγο γρήγορα, οφείλω να ομολογήσω. Όλοι αν δείτε να τρέχουν στο δρόμο πρωί, είναι ή ηθοποιοί ή δημοσιογράφοι που τρέχουν για εκπομπές και για γυρίσματα. Πέρασα μια περιπέτεια με τον λαβύρινθο, αλλά επανήλθα. Ψιλοφοβάμαι, αλλά αντέχω.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!