Νικολέττα Ράλλη: Ξέσπασε για τον Κωνσταντίνο Τζούμα – «Δεν υπάρχει το δεν σας επιτρέπω, υπάρχει το κόψτε τον»

Νικολέττα Ράλλη

Έντονη ήταν η αντίδραση της Νικολέττας Ράλλη για τον Κωνσταντίνο Τζούμα.

Χαμός έχει προκληθεί με όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζούμας στο Πρωινό κι όπως ήταν φυσικό, τα λεγόμενά του έκαναν τον γύρο των εκπομπών. Η Νικολέττα Ράλλη τοποθετήθηκε από την εκπομπή Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο κι ήταν εξοργισμένη, με το γεγονός ότι ο ίδιος αποκάλεσε δημοσιογράφο ανόητη.

«Το βίντεο δεν το είχα δει… Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο παίζουμε τον κύριο Τζούμα αλλά είπαμε να κάνουμε λίγο ενημέρωση λόγω των ημερών. Θα λέει την κοπέλα ανόητη… Θα έπρεπε να το κόψουν. Θα βγει κάποιος στην εκπομπή και θα σε πει ανόητη και δε θα του πω σάλτα; Σοβαρά μιλάς; Δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Εγώ θέλω να το ξαναδώ αυτό το πράγμα γιατί έχω τσαντιστεί πάρα πολύ. Όχι για να κάνουμε αναπαραγωγή και να δείξουμε ότι βρίζει τη γυναίκα, και να δω και την αντίδραση των συνεργατών. Λυπάμαι πάρα πολύ! Έτσι και γινόταν αυτό σε μένα, δε ξέρω τι θα γινόταν. Δεν υπάρχει το δεν σας επιτρέπω, υπάρχει το κόψτε τον!

«Κόβουν άλλους κι άλλους επειδή μπορεί να μην τους αρέσει η φάτσα τους ή επειδή μπορεί να τους έχουν φάει κάνα γκόμενο και δεν κόβουν τον άνθρωπο αυτόν που λέει τη συνεργάτιδα ανόητη; Είναι δυνατόν; Τσαντίζομαι γιατί δε θυμάμαι πρωινό που να μην ακούω τον κύριο Τζούμα και να μην τον θαυμάζω στο ραδιόφωνο» είπε σε έντονο ύφος η Νικολέττα Ράλλη.