Νικολέττα Ράλλη: Η αποκάλυψη για τη φωτογραφία με τον Γιώργο Μαυρίδη στα βράχια!

Νικολέττα Ράλλη

Όλα όσα είπε για τη γνωριμία τους και τη σχέση τους!

Η Νικολέττα Ράλλη κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Ταράχτηκα με τη φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος. Με είχε ρωτήσει για τη φωτογραφία, όχι για να την τραβήξουμε, για να τη βάλει στο Instagram. Μου λέει “αγάπη μου, λέω να βάλω μια φωτογραφία μας στο Instagram”. Του λέω “εσύ θα βάλεις φωτογραφία μας στο Instagram;”. Και μου λέει “μα, είναι τόσο ωραία” και του λέω “ποια λες;” γιατί έχουμε πάρα πολλές. Δεν ήθελε να μου πει ποια φωτογραφία και τι θα γράψει για να μου κάνει έκπληξη. Και κάποια στιγμή αρχίζει να χτυπάει το σταθερό μου, το κινητό μου και μηνύματα.

Και λέω τι έγινε; Ένιωθα ότι είναι κάτι καλό, ήταν και αργά τη νύχτα, δεν ανησύχησα. Και λέω “θεέ μου, θα σε σκοτώσω”. Ήταν ωραία φωτογραφία και θυμάμαι εκείνη τη μέρα στις διακοπές μας. Με… εξέθεσε ξεκάθαρα, πρέπει να με πάρει. Είμαστε πολύ καλά και πολύ δεμένοι σε άλλους τομείς. Και να μην τον παντρευτώ ποτέ και να μην κάνουμε ποτέ παιδιά, είναι πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Μια φίλη μου έκανε πλύση εγκεφάλου για να δω ερωτικά τον Γιώργο. Αν δεν το ξεκίναγε ο Γιώργος, δεν θα το ξεκινούσα εγώ. Με φλέρταρε έντονα στην εκπομπή, με έκανε να θέλω να πεθάνω. Το πρώτο μας ραντεβού έγινε στο εξωτερικό. Εκεί τον λάτρεψα», είπε μεταξύ άλλων η Νικολέττα Ράλλη.

Δείτε όσα είπε η Νικολέττα Ράλλη για τον Γιώργο Μαυρίδη…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!