Νικολέττα Ράλλη: Έστειλε δημόσιο μήνυμα στον Τζώρτζη Ποφάντη μετά τα νέα πως… μπαίνουν στο ψυγείο!

Νικολέττα Ράλλη

Τι ανέφερε στον αέρα του «Καλοκαίρι μαζί στις 10»;

Η Νικολέττα Ράλλη έστειλε δημόσια το μήνυμα της στον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζη Ποφάντη, μετά τα νέα πως η εκπομπή του σαββατοκύριακου στην οποία υπολόγιζαν μπαίνει στο ψυγείο. Δημοσιεύματα ήθελαν μετά την επιστροφή της Φαίης Σκορδά στο καθημερινό πρωινό, η Νικολέττα Ράλλη με τον Νίκο Αναδιώτη να αναλαμβάνουν ψυχαγωγική το σαββατοκύριακο. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στο NewsIT, τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν πως δεν θα βγάλουν ψυχαγωγική εκπομπή το σαββατοκύριακο, τουλάχιστον έως το τέλος του χρόνου.

Η Νικολέττα Ράλλη με αφορμή το ευχαριστώ της Σμάρως Σωτηράκη για τον τρόπο που την έχει αγκαλιάσει αυτή η παρέα, έστειλε το δικό της μήνυμα ανοιχτά, φέρνοντας σε αμηχανία τον Νίκο Ανανδιώτη.

«Κι όσο περνάν οι μέρες και σκέφτομαι ότι η εκπομπή μας θα τελειώσει κάποια στιγμή τον Σεπτέμβρη… Δεν θέλουμε να τελειώσουμε κύριε ΑΝΤ1, μη μου παίρνετε την κάμερα, θέλουμε να συνεχίσουμε, το σαββατοκύριακο! Ε μα ναι! Δεν κατάλαβα, εσείς δεν θέλετε να δουλεύουμε; Ε να, τελείωσε παιδιά, έκλεισε!», ανέφερε η παρουσιάστρια, ενώ στην συνέχεια την ώρα της μαγειρικής με αφορμή τον τρόπο που αντέδρασαν οι συνεργάτες της στο τραγούδι της, βρήκε ευκαιρία να επαναλάβει το μήνυμα της και να κάνει το κοπλιμέντο της στον Τζώρτζη Ποφάντη…

«Γιατί ρε παιδιά, είναι ευκαιρία ζωής. Αν δεν πάρουμε το σαββατοκύριακο, ποιος θα τραγουδάει; Δυο φορές το είπαμε σήμερα, δεν μπορεί, ο κύριος Ποφάντης είναι διακοπές; Ξέρετε αν μας βλέπει; Σας πάει πολύ το ξύρισμα σας το καινούριο, το είδα στο Facebook», είπε η παρουσιάστρια χαμογελώντας.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!