Νικολέττα Καρρά για Πενήντα – Πενήντα: «Δεν με ενοχλεί, αρκεί να ξέρουν το πραγματικό μου όνομα»

Νικολέττα Καρρά

"Με ενοχλούσε πάρα πολύ τα πρώτα χρόνια, είχα αυτό το σύμπλεγμα", παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός για τον ρόλο της "Μαρίας".

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στα Παραπολιτικά 90,1 μίλησε η Νικολέττα Καρρά. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετείχε στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», ρωτήθηκε για τις συχνές επαναλήψεις του «Πενήντα Πενήντα» αλλά και τη γενικότερη τηλεοπτική της πορεία.

«Ήταν η δουλειά που με γνώρισε το ευρύ κοινό, οπότε είναι απολύτως λογικό (να με ταυτίζουν με εκείνον τον ρόλο). Αυτό συμβαίνει και στο Hollywood με τους ηθοποιούς, πόσο μάλλον στην Ελλάδα», αναφέρει η Νικολέττα Καρρά για τον ρόλο της ως «Μαρία» στη σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου.

Στην ερώτηση εάν αυτό είναι ενοχλητικό, η ηθοποιός απαντά: «Εμένα δεν με ενοχλεί, όσο γνωρίζουν το πραγματικό μου όνομα. Δηλαδή, όταν μου λένε «κυρία Καρρά, σας βλέπαμε όταν κάνατε το Μαράκι», δεν έχω θέμα. Με ενοχλούσε πάρα πολύ τα πρώτα χρόνια μέχρι να μάθουν το πραγματικό μου όνομα, είχα αυτό το σύμπλεγμα. Δεν ήθελα να με ξέρουν με το όνομα του ρόλου».

«Πολύ μεγάλο ποσοστό των τηλεθεατών πια έχει παρακολουθήσει κι άλλες δουλειές που έχω κάνει, γιατί έχω κάνει κι άλλες επιτυχίες. Το «Μαράκι» σταμάτησε λίγο να υπάρχει όταν έκανα τους «Συμμαθητές» και νομίζω ότι φέτος πια με το «Αυτή η νύχτα μένει» θα ξεκινήσει από δω και στο εξής να είμαι το «Νικάκι», είναι το επόμενο ορόσημο», τονίζει η Νικολέττα Καρρά στη συνέχεια.

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά της σχέδια για την επόμενη σεζόν που ξεκινά τον Σεπτέμβριο, η Νικολέττα Καρρά ανέφερε ότι θα συμμετάσχει σε μία νέα αστυνομική σειρά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να γνωστοποιήσει τίποτα περισσότερο μέχρι στιγμής.