Νικολέττα Καρρά: «Έπρεπε να μιλήσω με ιατροδικαστή, είδα διάφορα πράγματα»

Νικολέττα Καρρά

"Ρώτησα πολλές λεπτομέρειες, πράγματα που μου ήταν παντελώς άγνωστα. Πλέον έχω πάθει ανοσία, δεν με τρομάζει και δεν μου προκαλεί αηδία τίποτα".

Τη Νικολέττα Καρρά υποδέχθηκε το πρωινό της Πέμπτης (15/2) η Κατερίνα Καινούργιου. Η γνωστή ηθοποιός, που αυτό τον καιρό συμμετέχει στη νέα σειρά του Alpha με τίτλο «Σκαραβαίος», μίλησε στο Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, που ψηφίζεται αύριο στη Βουλή, καθώς και για τον ρόλο της ιατροδικαστή στη σειρά του Σταύρου Στάγκου.

«Το όνειρό μου ήταν να κάνω κάτι νουάρ, δηλαδή αυτό ακριβώς που είναι ο «Σκαραβαίος». Είναι μία σκοτεινή σειρά μυστηρίου, είναι σαν κινηματογράφος αυτή η δουλειά. Όταν είσαι εστιασμένος σε κάτι, τελικά συμβαίνει», δηλώνει η Νικολέττα Καρρά.

«Οι βασικοί ήρωες της σειράς κουβαλάνε μία πολύ σκοτεινή ιστορία αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα για αυτό. Γενικά, η ανατροπή είναι στοιχείο της σειράς», τονίζει η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Όταν αποφάσισα να κάνω αυτόν τον ρόλο, ήταν δύσκολο. Όταν καλείσαι να κάνεις την ιατροδικαστή, δεν έχεις κανένα στοιχείο για να ξεκινήσεις και να ασχοληθείς. Δεν ξέρεις πώς κινείται αυτός ο άνθρωπος», ανέφερε στη συνέχεια η Νικολέττα Καρρά για τον ρόλο της Μαργαρίτας στον «Σκαραβαίο».

«Έπρεπε να κάνω ραντεβού και συζητήσεις με ιατροδικαστή, για να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Είχα πάρει να φάω πριν από αυτή τη συζήτηση και περιττό να σου πω ότι δεν έφαγα τίποτα τελικά, με έπιασε το στομάχι μου», περιγράφει η ηθοποιός στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Ρώτησα πολλές λεπτομέρειες, πράγματα που μου ήταν παντελώς άγνωστα. Παρόλο που είμαι ηθοποιός, στις ταινίες που έχουν σκηνές με πτώματα είμαι πολύ φοβητσιάρα. Πλέον έχω πάθει ανοσία, δεν με τρομάζει και δεν μου προκαλεί αηδία τίποτα. Χρειάστηκε στα γυρίσματα να δω διάφορα πράγματα», καταλήγει στην ιστορία της η Νικολέττα Καρρά.