Νικολέττα Καρρά: Η αποκάλυψη για ηθοποιό των «Συμμαθητών» που δεν την συμπαθούσε!

Νικολέττα Καρρά

«Όταν κάποιος με προσεγγίσει θεωρώ ότι δεν είμαι τόσο ξινή όσο μπορεί να φαίνομαι πιο πριν.»

Η Νικολέττα Καρρά βρέθηκε στην παρέα του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και αποκάλυψε ποιο θεωρεί πως είναι το μεγάλο της μειονέκτημα.

[dfp_ads id=236982]

«Γενικά είμαι αυστηρή. Είμαι αυστηρή πρώτα από όλα με τον εαυτό μου. Είμαι αυστηρός άνθρωπος γενικά και με τον εαυτό μου και με τους άλλους. Είναι λάθος που είμαι αυστηρή με τους άλλους, αυτό γίνεται γιατί, επειδή είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου, θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να είμαι αυστηρή και με τους άλλους. Είναι λάθος αυτό. Πρέπει να δέχεσαι τον κάθε άνθρωπο έτσι όπως είναι αν τον αγαπάς και αν τον θέλεις στη ζωή σου. Δυστυχώς όμως έχω αυτό το τεράστιο μειονέκτημα.

Φυσικά και έχω παρεξηγηθεί για αυτό το λόγο. Καλά από συναδέλφους έχω παρεξηγηθεί γιατί έχω και αυτό το απρόσιτο πριν με γνωρίσει κάποιος. Το οποίο είναι τελείως μια πρώτη εικόνα. Μετά δεν υπάρχει αυτό. Όταν κάποιος με προσεγγίσει θεωρώ ότι δεν είμαι τόσο ξινή όσο μπορεί να φαίνομαι πιο πριν» είπε η Νικολέττα Καρρά αποκαλύπτοντας μάλιστα πως συνάδελφος της στους «Συμμαθητές» της έχει εξομολογηθεί πως δε την συμπαθούσε.

«Η Φαίδρα Δρούκα που είναι πολύ καλή μου φίλη τώρα και αγαπιόμαστε, το έχουμε συζητήσει και μου έχει πει «πριν σε γνωρίσω, όταν άκουσα ότι θα είμαστε μαζί στο σίριαλ το μυαλό μου λίγο έκανε ένα οχτάρι. Που με τη Φαίδρα τώρα είμαστε κολλητές, την αγαπάω πολύ και με αγαπάει» ανέφερε η Νικολέτα Καρρά.