Νικολέτα Βλαβιανού: «Μετά από παράσταση πήρα επίδομα 225 ευρώ, τι να κάνω, θα πληρώσω το ρεύμα»

Νικολέττα Βλαβιανού

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και κατακτητικός», είπε η Νικολέτα Βλαβιανού.

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Νικολέτα Βλαβιανού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη.

«Ήμουν στην μεγαλειώδη παράσταση “Κι από Σμύρνη Σαλονίκη” αλλά μας διέκοψε το κύμα της πανδημίας, μας διέκοψε νωρίτερα η παραγωγή. Μετά την διακοπή της παράστασης παίρνουμε επίδομα 225 ευρώ, θα μου πεις τι θα τα κάνεις αυτά; Θα πληρώσουμε το ρεύμα», είπε αρχικά η Νικολέτα Βλαβιανού.

Η Νικολέτα Βλαβιανού είπε στη συνέχεια: «Θα ήθελα μια σχέση στη ζωή μου αλλά όπως την θέλω εγώ, θα πρέπει να είναι πολύ ανεκτικό το έτερον μου ήμισυ. Ο πρώην σύζυγός μου ήθελε να πάμε να ζήσουμε στο εξωτερικό, στη χώρα του, αλλά δεν θα μπορούσε να δουλέψω εκεί».

Η μητρότητα τέθηκε στο προσκήνιο, με την Νικολέτα Βλαβιανού να λέει: «Καμία γυναίκα δεν πρέπει να έχει τύψεις για το μεγάλωμα των παιδιών, εξυπηρετούμε πολλούς ρόλους και είμαστε ήρωες! Είναι τραγικό να ακούς την κρεβατομουρμούρα και να σε παίρνει και τηλέφωνο, έχω σπάσει 2 τηλέφωνα».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και κατακτητικός. Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν διώκεται για κάτι, μην καταντήσει και κυνήγι μαγισσών», είπε επίσης η Νικολέτα Βλαβιανού.