Νικολέτα Βλαβιανού: Η επική αντίδρασή της σε ερώτηση για το αν έχει χρήματα στην άκρη

Νικολέτα Βλαβιανού

Δείτε όλα όσα είπε η Νικολέτα Βλαβιανού.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη έδωσε η Νικολέτα Βλαβιανού, η οποία μίλησε για τους σημερινούς μισθούς στην τηλεόραση, ενώ αντέδρασε… υπέροχα όταν ρωτήθηκε για το αν έχει βάλει χρήματα στην άκρη.

«Βάφτισα την εγγονή μου για να με φωνάζει καλύτερα “νονά”. Μέχρι μια ηλικία για τις γυναίκες είναι σημαντική η σεξουαλική ζωή, για τους άντρες δεν ξέρω γιατί τεκνοποιούν μέχρι τα 80. Υπάρχει η μόδα με τις μεγαλύτερες και τους μικρότερους. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό.

Για τις γυναίκες που ασχολούνται με την τέχνη είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσουν οικογένειες. Έχεις διάφορους αρσενικούς γύρω σου και ζηλεύει ο άντρας σου. Το έχω βιώσει αυτό πάρα πολύ. Μπορεί να μην έχεις όρεξη να φας και ο άλλος να σου λέει ότι φλερτάρεις, εκεί κάνεις τον σταυρό σου. Εγώ δεν ζηλεύω στις σχέσεις. Νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο βάρβαρα συναισθήματα του ανθρώπου.

Επειδή τα περισσότερα σίριαλ έχουν γίνει καθημερινά, πληρωνόμαστε με το μήνα. Καμία σχέση με τα παλιά κασέ. Τώρα είναι περίπου μισθοί του Εθνικού Θεάτρου. Χρήματα στην άκρη; Αυτό είναι το ανέκδοτο της μέρας», είπε η Νικολέτα Βλαβιανού.