Νικολέτα Ράλλη: «Δεν ήταν ρομαντική η περίοδος της εγκυμοσύνης»

Νικολέττα Ράλλη

"Όλες οι εκπομπές που παίζουν το Σαββατοκύριακο σε αυτή τη ζώνη είναι επιπέδου Α1" παραδέχθηκε η Νικολέττα Ράλλη.

Την Νικολέτα Ράλλη συνάντησε η κάμερα του MEGA Καλημέρα το πρωί της Τρίτης λίγες μέρες πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα στο OPEN. Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός παραδέχθηκε πως θα ήθελε να είναι «μια διαφορετική εκπομπή και όχι ό,τι μπορεί να έχει συνηθίσει να βλέπει ο τηλεθεατής το μεσημέρι»

«Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πόσο έτοιμος είναι ο κόσμος για μια τελείως διαφορετική εκπομπή» τόνισε, ωστόσο, η Νικολέτα Ράλλη. Παράλληλα, σημείωσε πως λίγο πριν την έναρξη της νέας της εκπομπής και μετά από τρία χρόνια είναι αγχωμένη,ενώ μίλησε και για τους συνεργάτες της, Νάνσυ Παραδεισανού και Μάνο Μαγιάτη.

«Δεν ήμουν ποτέ νουμεράκιας. Όλες οι εκπομπές που παίζουν το Σαββατοκύριακο σε αυτή τη ζώνη είναι επιπέδου Α1, δεν φοβάμαι όμως. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης και ανταγωνισμού».

Παράλληλα, μιλώντας για το νέο της ρόλο ως μητέρα, η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε πως δεν έχει χάσει ακόμα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, καθώς από τα 30 που είχε πάρει έχει χάσει τα 20. «Το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει όταν έχεις γεννήσει είναι το σώμα σου και τα κιλά που έχεις πάρει».

Απαντώντας στο κατά πόσο την έχει αλλάξει η μητρότητα, η Νικολέττα Ράλλη είπε: «Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα».

«Δεν ήταν ρομαντική η περίοδος της εγκυμοσύνης και θέλω να μάθω για ποιες ήταν» σημείωσε ακόμα η Νικολέττα Ράλλη.