Νικολέτα Μαυρίδη: «Η Μαριαλένα τη γύρισε τη μπιφτέκα, είναι καψούρα με τον Σάκη»

Νικολέτα Μαυρίδη

«Όταν έφυγε ο Αλέξης, είδα έναν άλλο Τριαντάφυλλο, σίγουρα επηρεαζόταν από τον Αλέξη. Ο Αλέξης είχε ένα ρόλο», λέει η Νικολέτα Μαυρίδη.

Η Νικολέτα Μαυρίδη αποχώρησε από το Survivor και σήμερα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Love it», όπου μίλησε για όλους και για όλα.

«Το περίμενα ότι θα με ψηφίσει η Καρολίνα. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις με την Καρολίνα, δεν με έπιασε ποτέ να μου πει ότι την ενοχλεί κάτι. Εγώ είχα πει στην Καρολίνα ότι ο τρόπος της απέναντι στα παιδιά δεν είναι σωστός, ότι ήταν απότομη και αυταρχική. Κι εγώ την ίδια ερώτηση έχω. Είναι μαζί ο Σάκης και η Μαριαλένα; Δεν ξέρει κανείς ειλικρινά. Δεν ξέρω αν ο Σάκης είναι καψούρης, αλλά θα έλεγα ότι η Μαριαλένα είναι καψούρα με τον Σάκη. Της έλεγα “άσε τον άνθρωπο να πάρει μια ανάσα, μη του το βγάζεις ξινό”. Δεν ξέρω αν θα είναι μαζί μετά το παιχνίδι. Μας είχε πει η Μαριαλένα ότι έχει σχέση έξω. Με τον Σάκη είχαμε μιλήσει στα social πριν χρόνια, ήθελε να του διαφημίσω κάτι ρούχα, δεν γνωριζόμασταν», είπε αρχικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

Η Νικολέτα Μαυρίδη πρόσθεσε επίσης: «Δεν μπορεί να παρεξηγηθεί κάποια συμπεριφορά γιατί ήμουν απέναντι σε όλους ίδια. Ο Ντάφυ έκανε πλάκα και έλεγε στη Μαριαλένα ότι χόρευα με τον Σάκη, αλλά δεν νομίζω ότι θα το παρεξηγούσε. Τι άλλο να τραβήξει η Μαριαλένα; Μπήκε ο Σάκης, μπήκε η Χριστίνα, να εμφανιστώ κι εγώ; Δεν έχω καταλάβει κάτι από την μεριά του Σάκη. Αν έκανε κάποια κίνηση, θα του το έκοβα εγώ. Ήμουν πιο συμμαζεμένη απέναντι στον Σάκη για να μην παρεξηγηθώ. Ο Σάκης είναι ωραίο παιδί, έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Δεν είναι ο τύπος του άντρα που μου ταιριάζει. Η Μαριαλένα τη γύρισε τη μπιφτέκα, ο Σάκης την έκανε να αλλάξει».

Για τη Μαριάνθη Κάσδαγλη και τον Παύλο Γαλακτερό, η Νικολέτα Μαυρίδη απάντησε: «Για να πω “χαλάρωσε τα μπουτάκια σου” με έχεις βγάλει εκτός ορίων. Η Μαριάνθη ήταν έξαλλη, εγώ ήμουν πολύ εριστική όταν της το είπα. Δεν δέχομαι από κανέναν να μιλάει για την οικογένειά μου και για τη δουλειά μου. Ποια είσαι εσύ που θα κρίνεις πώς θα πανηγυρίσω; Δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν. Ο Παύλος είναι αδελφός μου. Με όλα τα αγόρια είχα πολύ καλές σχέσεις. Ο Παύλος είναι gentleman και μας πρόσεχε πάντα. Μάλλον η Μαριάνθη είχε κάποιο θέμα μαζί μου το οποίο δεν το είχα καταλάβει».

Για τον Αλέξη, τον Τριαντάφυλλο και τον Τζέιμς, η Νικολέτα Μαυρίδη είπε: «Όταν έφυγε ο Αλέξης, είδα έναν άλλο Τριαντάφυλλο, σίγουρα επηρεαζόταν από τον Αλέξη. Ο Αλέξης είχε ένα ρόλο. Μπορούσε να σε πουλήσει και να σε αγοράσει. Όταν είδα τον Τριαντάφυλλο στο ατομικό, σταυροκοπιόμουν. Λέω μας κοροϊδεύει όλους. Ο Νίκος ήταν από τα πιο αληθινά παιδιά, δεν μασούσε ποτέ τα λόγια του. Όταν μπήκα στο παιχνίδι είπα στον Τζέιμς ότι ήσουν ο πιο σπαστικός παίκτης για μένα. Μετά την ένωση είπα ότι τον παρεξήγησα τον Τζέιμς. Όταν έφυγε ο Αλέξης, σοκαρίστηκα. Ήταν σαν να ήθελαν απλά την υποστήριξη των amigos για να φύγει ο Αλέξης. Ο Τζέιμς ήταν ένας μικρός Αλέξης Παππάς, άλλαξε εντελώς. Με σόκαρε η επίθεση που έκανε ο Τζέιμς στον Ηλία, ενώ τον είχε υποστηρίξει. Με το που έφυγε ο Αλέξης, ο Τζέιμς έγινε ένας άλλος, σα να πήρε τα ηνία. Για μένα νικητής είναι ο Ηλίας, δεν υπάρχει καλύτερο πλάσμα».