Νικολέτα Κοτσαηλίδου: «Ταράχτηκα πάρα πολύ όταν σκεφτόμουν μετά το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί»

Νικολέτα Κοτσαηλίδου

"Το συνειδητοποίησα ένα τρίωρο μετά αφού είχε τελειώσει και η ταινία που είχα βάλει να δω" παραδέχθηκε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Με αφορμή την δεύτερη σεζόν της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» την ΕΡΤ, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου την Παρασκευή. Μεταξύ άλλων, δε, η όμορφη πρωταγωνίστρια μίλησε για τη σχέση που διατηρεί με την… αφηρημάδα αλλά και το επικό περιστατικό που βίωσε για χάρη της!

Πιο συγκεκριμένα, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου εξομολογήθηκε πως «δεν μου έχει τύχει να αφήσω από αφηρημάδα ανοιχτό τον θερμοσίφωνα, αλλά μου έχει τύχει η πόρτα! Είχα αφήσει ανοιχτή την εξώπορτα, ναι, τελείως ορθάνοιχτη. Δεν είναι ωραία αυτά τα πράγματα όμως».

«Ήταν βράδυ, πίσσα, αισθανόμουν να μπαίνει περισσότερος αέρα στο σπίτι και έλεγα «μα πως, τα έχω όλα κλειστά». Ήμουν μέσα, χαιρέτησα τον κόσμο, έφυγαν και άφησα την πόρτα ανοιχτή. Το συνειδητοποίησα ένα τρίωρο μετά αφού είχε τελειώσει και η ταινία που είχα βάλει να δω».

«Ευτυχώς δεν μπήκε κανένας! Όταν σκεφτόμουν μετά το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, ταράχτηκα πάρα πολύ» πρόσθεσε, επίσης, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου στο καθημερινό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.