Νικολέτα Κοτσαηλίδου: «Νομίζω ότι γίνεται ένα λάθος με τον Σπύρο Παπαδόπουλο»

Νικολέτα Κοτσαηλίδου

"Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να παίζω με τον Σπύρο" εξομολογήθηκε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με αφορμή την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι». Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία που έχει με τον πρώην σύντροφο της, Σπύρο Παπαδόπουλο καθώς και τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου  σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η παρουσία του Σπύρου στη σειρά είναι θετικό στοιχείο στο ότι είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και συνάδελφος οπότε αισθάνεσαι ότι είσαι κάπου καλά. Ειδικά όταν έμαθα και το υπόλοιπο team επειδή είναι όλοι ηθοποιοί που θαυμάζω και αγαπώ. Με τον Δημήτρη Καπετανάκο που κάνει τον Ίσαρη είμαστε φίλοι από παλιά οπότε το να κάνουμε μαζί το δίδυμο των αστυνομικών ήταν τεράστια ευτυχία».

«Με την Μαρίνα Ασλάνογλου, επίσης, είμαστε κουμπάρες και την έχω παντρέψει. Είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε μαζί αν και είχαμε μόνο μια σκηνή μαζί, ένα βλέμμα. Πάρα πολύ ευχάριστες όλες οι συμπτώσεις στη σειρά. Δηλαδή με τον Δημήτρη Καπετανάκο, όταν μάθαμε ότι θα είμαστε μαζί γιατί δεν το ξέραμε στην αρχή, τρελαθήκαμε και δουλεύαμε πολύ μόνοι μας πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα».

«Μου είναι πανεύκολο να παίζω με τον Σπύρο! Νομίζω πως είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία. Νομίζω όμως ότι γίνεται καμιά φορά ένα λάθος με τον Σπύρο, όπως και με όλους τους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται με την παρουσίαση και κάτι άλλο, γιατί αν ο κόσμος έχει συνηθίσει να τον βλέπει σε ένα πόστο ξεχνάει το βασικό του. Ο Σπύρος είναι υπηρέτης του θεάτρου τα τελευταία σαράντα χρόνια και είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιούς. Ο κόσμος έχει όμως συνηθίσει να τον βλέπει όλα αυτά τα χρόνια σαν παρουσιαστή και είναι λογικό να ξεχνάει το άλλο κομμάτι» συμπλήρωσε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Επειδή λοιπόν είναι πολλά τα χρόνια που έκανε εκπομπή ο Σπύρος, κόλλησε ο κόσμος με αυτό και πολύ λογικά το θεώρησε ότι είναι μόνο πλέον παρουσιαστής».