Νικόλας Ράπτης: Έπεσε δίπλα του ένα τεράστιο κλαδί την ώρα των δηλώσεων

Νικόλας Ράπτης

Το απρόοπτο μπροστά στην κάμερα του Breakfast@Star.

Αντιμέτωποι με ένα απρόοπτο περιστατικό βρέθηκαν ο Νικόλας Ράπτης και το συνεργείο του Breakfast@Star την ώρα των δηλώσεων. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός συνομιλούσε με τη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, όταν ξαφνικά ένα μεγάλο κλαδί του δέντρου που κρεμόταν από πάνω τους έσπασε από τον αέρα και κατέληξε δίπλα τους επάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

«Εμάς είχε συμβεί με το «Xιούστον» με τον Φάνη να γυριστούν περισσότερα από 30 επεισόδια και τελικά έγιναν 26-27. Τότε όμως ήταν και ο κορονοϊός, υπήρχε δυσκολία με τους καλεσμένους. Αν το κανάλι και η Ελεονώρα θεωρούσαν ότι αυτό είναι το καλύτερο, καλά έκαναν και σταματάνε το «MEGA Καλημέρα» νωρίτερα», απαντά ο Νικόλας Ράπτης σε σχετική ερώτηση.

«Δεν μου έχει γίνει κάποια τηλεοπτική πρόταση. Εγώ τα «λέω» στο ραδιόφωνο, δεν μου λείπει αυτό το κομμάτι», συμπληρώνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Άλλο να είναι μια εκπομπή σχολιαστική με την επικαιρότητα και άλλο με την προσωπική ζωή των άλλων. Εγώ θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που είναι χαρούμενος και γεμάτος μέσα του δεν μπαίνει στη διαδικασία να το κάνει αυτό», τόνισε ο Νικόλας Ράπτης, ατάκα που προκάλεσε αντιδράσεις στο πάνελ του Breakfast@Star.

Ωστόσο, την ώρα που ο Νικόλας Ράπτης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Σοφία Μανουσακίδου, ένα μεγάλο κλαδί από το διπλανό δέντρο έσπασε και προσγειώθηκε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας ξαφνικά ταραχή στο τηλεοπτικό συνεργείο.