Νικόλας Ράπτης: Ο παρουσιαστής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» στις πρώτες του δηλώσεις

Νικόλας Ράπτης

"Φαντάζομαι πως ο καθένας θα είναι στο κομμάτι του, στον ρόλο του. Ο Γρηγόρης είναι πληθωρικός, κάνει τα πειράγματα του" παραδέχθηκε ο Νικόλας Ράπτης.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ο Νικόλας Ράπτης μίλησε στην Ελένη Μουστάκη και την κάμερα του MEGA Καλημέρα. Ο παρουσιαστής του λαμπερού σόου αναφέρθηκε και στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την παρουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, ο Νικόλας Ράπτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Δεν είμαι αγχωμένος, η αλήθεια είναι. Θα είμαι μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο, ντουέτο και είμαι πολύ χαρούμενος. Πρώτη φορά και ελπίζω να μην είναι η τελευταία».

«Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήμασταν μαζί δυο χρόνια, υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια, γελάμε και έχουμε περάσει πολύ όμορφα. Την κα. Χριστοπούλου και τον κ. Ζαχαράτο δεν τους έχω γνωρίσει ενώ την Κρυσταλλία την ξέρω και είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι» πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1. «Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα έρθει το Ταλέντο. Συμβαίνουν πράγματα καμιά φορά στηγ ζωή που μέσα από τη δουλειά τα καταφέρνεις, τα οποία κάποια στιγμή τα βλέπεις και αναρωτιέσαι αν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό»,

«Φαντάζομαι πως ο καθένας θα είναι στο κομμάτι του, στον ρόλο του. Ο Γρηγόρης είναι πληθωρικός, κάνει τα πειράγματα του. Εγώ είμαι χαρούμενος που είναι ο Γρηγόρης εκεί γιατί, όταν πας κάπου και έχεις έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζεις, σε κάνει να νιώθεις και πιο οικεία».