Νικόλας Ραπτάκης: «Στη Eurovision η ΕΡΤ μας είχε πει εξαρχής ότι πάμε για… πέταμα, δεν είχαμε στον ήλιο μοίρα»

Νικόλας Ραπτάκης

"Το Voice είναι το χειρότερο talent show για μένα. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα talent shows που είναι επικεντρωμένα στην κριτική επιτροπή".

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star και τη ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού έκανε ο Νικόλας Ραπτάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη μακροχρόνια συνεργασία του με την Άννα Βίσση, την εμπειρία του από τη Eurovision του 2014 και τα talent shows, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει το σχόλιό του και για το φετινό τραγούδι της Μαρίνας Σάττι.

«Η συνεργασία με την Άννα κρατάει τόσα χρόνια, περνάμε τόσο καλά και γι’ αυτό δεν φεύγω. Ως συνεργάτης είναι ιδιαίτερη, είναι η Άννα Βίσση και περιμένεις τα πάντα. Ό,τι και να κάνει δεν θα με σοκάρει. Πολλές φορές ξεχνιόμαστε ότι είναι εκείνη. Έχει πολύ χιούμορ, είναι μια χαρά», ανέφερε αρχικά ο Νικόλας Ραπτάκης.

«Όλη η εμπειρία της Eurovision, από την ελληνική διοργάνωση μέχρι τον τελικό, ήταν όλο σαν ψέματα. Δεν συμμετείχε η Κύπρος, δεν συμμετείχε η Βουλγαρία. Μας είχαν πει από την αρχή στην ελληνική αποστολή ότι πάμε για… πέταμα. Δεν είχαμε λεφτά, δεν είχαμε στον ήλιο μοίρα», παραδέχεται ο τραγουδιστής για τον διαγωνισμό του 2014.

«Οπότε πήγαμε για να περάσουμε καλά και αυτό έγινε. Θα το ξανάκανα… τώρα, αυτή τη στιγμή», τονίζει ο Νικόλας Ραπτάκης.

«Η Μαρίνα μου αρέσει πάρα πολύ, την ξέρω χρόνια και πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά. Δεν μου αρέσει η αισθητική του βίντεο κλιπ. Καταλαβαίνω τι πάει να γίνει με το στοιχείο του καλτ αλλά νομίζω ότι είναι λίγο παρατραβηγμένο το κιτς. Δεν είναι μόνο αυτό η Ελλάδα», απαντά ο Νικόλας Ραπτάκης για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision.

Κλείνοντας, ρωτήθηκε για την επικείμενη επιστροφή του The Voice, όπου σχολίασε χαρακτηριστικά: «Είναι το χειρότερο talent show για μένα. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα talent shows που είναι επικεντρωμένα στην κριτική επιτροπή. Το θέμα είναι να είναι επικεντρωμένα στον καλλιτέχνη που πάει να γεννηθεί».