Νικόλας Μπράβος: «Ένιωθα μειονεκτικά που δεν έχω σπουδάσει υποκριτική»

Νικόλας Μπράβος

"Έχω σκάψει όλο το νταμάρι, το ντελίβερι θα με τρομάξει;" αναρωτήθηκε με νόημα ο Νικόλας Μπράβος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νικόλας Μπράβος στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στον ερχομό από το Ξυλόκαστρο στην Αθήνα, την ενασχόληση με την υποκριτική και τις άλλες δουλειές που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικόλας Μπράβος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν τελείωσα το σχολείο ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω ιατρική αν και δεν ήταν πάντα αυτός ο στόχος μου. Απλά έβγαλα έναν βαθμό που μπορούσα να πάω σε όποια σχολή ήθελα και επέλεξα την ιατρική γιατί απέκλεισα όλες τις άλλες επιλογές. Από πολύ μικρή ηλικία ήθελα να είμαι ανεξάρτητως , έτσι έκανα διάφορες δουλειές. Δούλευα αρχικά με τον πατέρα μου στο νταμάρι πριν φτάσω τα 20 χρόνια κάτω από αντίξοες συνθήκες».

«Όταν ήρθα στην Αθήνα άρχισα να εργάζομαι σαν πιανίστας σε διάφορα πιάνο μπαρ . Είχα δουλεύψει σαν σερβιτόρος και σε ένα συσκευαστήριο σταφυλιών ενώ πρόσφατα έκανα και τον διανομέα. Πολύ σκληρή δουλειά αλλά είμαι συνηθισμένος στα σκληρά από μικρός. Έχω σκάψει όλο το νταμάρι, το ντελίβερι θα με τρομάξει;».

«Με έναν τρόπο έχω εισπράξει αρνητισμό επειδή δεν έχω σπουδάσει την υποκριτική. Πάντα ένιωθα μέσα μου σαν κάτι να μου λείπει επειδή δεν έχω πάει σε κάποια σχολή. Το είχα αυτό το αίσθημα, ένιωθα πιο λίγος και μειονεκτικά σε σχέση με τους υπόλοιπους» πρόσθεσε ο Νικόλας Μπράβος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.