Νικόλας Γιατρομανωλάκης: «Παιδιά μην ανησυχείτε κι αύριο γκέι θα είμαι»

Νικόλας Γιατρομανωλάκης

"Με ενοχλεί να εξαντλείται η συζήτηση σε αυτό, ότι αν ήταν κάποια η πολιτική συνεισφορά του Γιατρομανωλάκη, ήταν ότι αποκτήσαμε κι ένα γκέι Υφυπουργό" ανέφερε ο Νικόλαος Γιατρομανωλάκης.

Ο υφυπουργός, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά με την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24 και μίλησε για τα πράγματα που τον ενόχλησαν, όταν αναφέρθηκε ανοιχτά στην σεξουαλικότητά του.

«Είναι ένα φορτίο που το ήξερα από την πρώτη ημέρα. Στην Ελλάδα ζούμε. Το περίμενα χειρότερο. Από την άλλη, παιδιά μην ανησυχείτε κι αύριο γκέι θα είμαι. Μην σκάτε να μου κάνετε την ερώτηση, θα μείνει. Με ενοχλεί να εξαντλείται η συζήτηση σε αυτό, ότι αν ήταν κάποια η πολιτική συνεισφορά του Γιατρομανωλάκη, ήταν ότι αποκτήσαμε κι ένα γκέι υφυπουργό. Το θεωρώ άδικο για την δουλειά μου» εξομολογήθηκε ο Νικόλαος Γιατρομανωλάκης.

«Και το άλλο που με ενοχλεί το πως αυτό το έχουν εκμεταλλευτεί αντιπολιτευτικά κι από αριστερά κι από δεξιά, λέγοντας ότι εγώ είμαι αυτός που εργαλοποιώ τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό για να κάνω καριέρα. Το έχω διαβάσει σε ιστοσελίδες, στα socila media και μου το έχουν πει κατάμουτρα ότι θυματοποιούμαι κι ότι κοιτάξτε που είμαι διαφορετικός. Δεν το επιδίωξα αυτό» σημείωσε ο Νικόλαος Γιατρομανωλάκης.