Νικηφόρος για Δήμητρα Κατσαφάδου: «Γιατί το συζητάμε παραπάνω;»

Νικηφόρος

"Εγώ αύριο μεθαύριο θέλω να κάνω οικογένεια. Γιατί πρέπει να ξέρει το παιδί μου με ποια ήμουν πριν τη μητέρα του;" δηλώνει ο Νικηφόρος για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Δήμητρα Κατσαφάδου.

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε ο Νικηφόρος.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την προσωπική του ζωή, τις φορές που έπεσε στα πατώματα για έναν έρωτα, ενώ ξεκαθάρισε και το τοπίο γύρω από τη φημολογούμενη σχέση του με τη Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Μου έχει τύχει ο μεγάλος έρωτας, είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Έχω πέσει στα πατώματα και έχω γράψει τραγούδια γι’ αυτό. Εξωτερικεύω το συναίσθημά μου πολύ μέσω των τραγουδιών» δηλώνει ο Νικηφόρος και προσθέτει: «Έτυχε πρόσφατα να τραγουδήσω το Υποσχέσου και να είναι μπροστά η κοπέλα για την οποία το έγραψα πριν πολλά χρόνια».

Του έχει συμβεί να του θέσει κάποια σύντροφος το δίλλημα «καριέρα ή σχέση»;

«Εννοείται. Καριέρα ή οικογένεια. Αφού θες να κάνεις οικογένεια, είσαι διατεθειμένος να κάνεις πίσω τη δουλειά σου, αν χρειαστεί; Όταν σου βάζει ο άνθρωπός σου τέτοια στοιχεία στη συζήτηση, ξεκινάει το πρόβλημα» απαντά ο τραγουδιστής.

Όπως ήταν φυσικό, ο Νικηφόρος ρωτήθηκε και για τις φήμες που τον ήθελαν να είναι σε σχέση με τη Δήμητρα Κατσαφάδου, κάτι που η ίδια πρόσφατα διέψευσε κατηγορηματικά. Τι απαντά ο ίδιος;

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ειπώθηκε κάτι τέτοιο. Γιατί το συζητάμε παραπάνω; Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ απίστευτα και θέλω να συναναστρέφομαι, γιατί με εξελίσσει ως άνθρωπο. Εάν ίσχυε, μπορεί και να με ενοχλούσε. Επίσης, εγώ αύριο μεθαύριο θέλω να κάνω οικογένεια. Γιατί πρέπει να ξέρει το παιδί μου με ποια ήμουν πριν τη μητέρα του; Για μένα αυτό είναι κάτι πολύ σοβαρό», αναφέρει ο Νικηφόρος.