Νίκη Σερέτη: Το μήνυμα στον Γιάννη Παπαμιχαήλ όταν την ρώτησαν ποια είναι η σχέση τους σήμερα!

Νίκη Σερέτη

«Δεν μου τη πέφτουν οι άντρες καθόλου.»

Η Νίκη Σερέτη μιλώντας στον Παναγιώτη Τάτση και στην εκπομπή Ooh la la αναφέρθηκε στο πρόσφατο ξέσπασμα της στα social media αναφέροντας πως το θέμα που προέκυψε διορθώθηκε και λύθηκε, χαρακτηρίζοντας το μια «κακή στιγμή» από μέρους του δημοσιογράφου. «Δεν το αναιρώ, ήταν μια νύξη και γενικώς στα media να είναι πιο προσεκτικοί με όλους τους ανθρώπους, όχι μόνο με κάποιον που έχει ένα χρώμα και με κάποιον που είναι πιο ευτραφής. Τα βιώνουμε όλοι.»

Η Νίκη Σερέτη ρωτήθηκε και για την προσωπική της ζωή, ενώ όταν ο Παναγιώτης Τάτσης αναφέρθηκε στον αρραβώνα της και τις σχέσεις της σήμερα με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, εκείνη άφησε να εννοηθεί πως οι δυο τους έχουν χαθεί….

[dfp_ads id=236982]

«Δεν μου τη πέφτουν οι άντρες καθόλου. Μπορεί να υπάρχει ένας φόβος. Δεν ξέρω κι εγώ τι βγάζω στον άλλον. Μπορεί να είμαι «ψαρωτική». Το τώρα με αφορά στα προσωπικά μου, με ποιους είμαι και με αγαπάνε και με στηρίζουν. Το μεγάλο μάθημα από τότε είναι να μη μπλέκω τα προσωπικά μου σε κοινή θέα. Αυτό σίγουρα. Τότε εγώ νόμιζα ότι όλα ένα είναι. Όλα είναι καλοπροαίρετα. Να δείξουμε ποιοι είμαστε πραγματικά. Γιάννη μου (Παπαμιχαήλ) τα φιλιά μου πάρε κάποιο τηλέφωνο γιατί έχουμε χαθεί», ανέφερε συγκεκριμένα η ηθοποιός, ενώ όσο αφορά στην απόκτηση μιας οικογένειας με παιδιά δήλωσε:

Δεν θα ήθελα να κάνω οικογένεια με παιδιά. Μεγαλώνω τον εαυτό μου. Είναι πολύ συνειδητοποιημένο. Αν ήταν να το είχα κάνει, θα το είχα κάνει. Τώρα δεν με ενδιαφέρει».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!