Νίκη Παλληκαράκη: «Νιώθω πως πρέπει να απολογηθώ για τις συνεργασίες που έχω κάνει»

Νίκη Παλληκαράκη

"Προσωπικά έχω κρατήσει αποστάσεις από το κίνημα metoo" ξεκαθάρισε η Νίκη Παλληκαράκη.

Την Νίκη Παλληκαράκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και ο δημοσιογράφος Σπύρος Κεραμίδας. Με αφορμή την επανάληψη της παράστασης «Από Σμύρνη, Σαλονίκη», η ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στο κίνημα metoo καθώς και sτην απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Νίκη Παλληκαράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι εύκολο να διαχειριστώ την απώλεια του πατέρα μου. Σε καμία περίπτωση. Είναι κάτι όμως που δεν ξεχωρίζει κανέναν μας. Πάντα τα λέγαμε με τον πατέρα μου και συγκρούσεις είχαμε. Ας πούμε. η μεγαλύτερη μας σύγκρουση ήταν για το «από που και ως που από επιστήμονας θα καταντήσεις, επιμένω στο ρήμα, θεατρίνα. Το θεωρούσε μεγάλη ντροπή».

«Προσωπικά έχω κρατήσει αποστάσεις από το κίνημα metoo. Κατ’ αρχάς γιατί δεν έχω κάτι εγώ προσωπικά να καταγγείλω. Θα πω όμως το δικό μου το παράπονο καθώς όλο αυτό που λέτε δεν δει να γίνεται πουθενά αλλού κάτι. Δηλαδή πια ο κόσμος θα νομίζει ότι στο θέατρο είναι όλοι οι κανίβαλοι μαζεμένοι και κάτι γίνεται εκεί. Δεν έχει ανοίξει μύτη πουθενά αλλού»

«Τόσα χρόνια στο θέατρο έχω συνεργαστεί σχεδόν με όλους όσους αναφέρθηκαν και νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ κιόλας αν συνεργάστηκα καλά. Ούτε τον δικηγόρο θέλω να κάνω κανενός ούτε και του εαυτού μου όμως».

«Την περίοδο της καραντίνας υποφέραμε οι καλλιτέχνες. Καταδικαστήκαμε όσον αφορά την πείνα, την απραξία, την αφραγκία και την μη δημιουργικότητα» συμπλήρωσε η ηθοποιός στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha